Vanha Päijät-Hämeen puhelinyhdistyksen jäsenkirja

Vierailija

Onko tällaisella mitään arvoa? Käsittääkseni on peräisin jostain 70 luvulta tai jotain. Onnistuuko myynti ja minne kannattaa myydä? Onko kokemuksia?

Kommentit (7)

Vierailija

Siis pelkkä jäsenkirja vai onko sinulla se sähköinen osuustodistus myös? Jäsenkirjat kuoletettiin jossain vaiheessa parikymmentä vuotta sitten, jolloin sai osuustodistuksen (2 kpl).

Vierailija

jos se on vain se vanha osakekirja niin ei ole arvoa tai ehkä joku keräilyarvo. oikea osakekirja eli osake jonka voi myydä on nimeltään php holding.

Vierailija

Kyllä vanha jäsenkirjakin on ihan rahan arvoista tavaraa. Ostajia löytyy useampiakin, hinta kannattaa aina tarkistaa tietenkin. Mitään ei pidä mennä allekirjoittamaan ennen kuin on rahat saanut. Tarkkana kannattaa olla.

Vierailija

Toi jäsenkirja vastaa 2 kpl nykyistä php holding oy:n osaketta. Itse myin oman perintönä tulleen jäsenkirjan jotain vuosi sitten. Kannattaa kysyä OTC-sijoitukselta. Itsellä ainakin kaupat onnistu todella nopeasti ja hyvin.

Vierailija

Finlandia finance vaatii toimittamaan osakekirjat ja kaikki ennen kuin maksavat! Muutenkin jäi hommasta vähän outo olo, jätin myymättä. Ei todellakaan herättänyt luottamusta tuo firma.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat