ultra tulossa, ei lapsenvahtia

Vierailija

Mies on reissutöissä ja ei pääse vahtimaan. Kummit asuu toisella paikkakunnalla, ja isovanhemmilla on töitä josta ei niin vaan vapaata oteta. Vk 12 ultra siis kyseessä. Voiko sen vielä perua, ja onko se ns. pakollinen ultra? 

Kommentit (15)

Vierailija

Mikään ultra tai neuvolakäynti ei ole pakollinen. Onko sulla ketään tuttua, joka voisi odotella odotustiloissa lapsen kanssa kun käyt ultrassa?  

Vierailija

Mulla oli kylläkin yksityisellä lapsi mukana sermin takana ja iphonea sai räplätä, on jo kyllä 5-vuotias. Julkisiin kai lapsia ei saa ottaa edes mukaan? Voit kyllä yrittää siirtää aikaa tai jos sulla jotain tuttuja on niin pyydät vahtimaan hetken.

Vierailija

Palkkaa hoitaja, vaikka vaan sinne sairaalan aulaan lasta vahtimaan tai jotain. Voit varmasti myös soittaa ja yrittää neuvotella ajan siirtämisestä. Tietenkin sen voi myös perua, mutta ennemmin kyllä nyt hankkisin sen hoitajan. Tai mene yksityiselle vaikka viikonloppuna.

Vierailija

Kannattaa myös muistaa aina se mahdollisuus, että ultrassa paljastuukin jotain ikävää. Kykenetkö hillitsemään itsesi siten, ettei lapselle tule hätä?

Vierailija

Mielestäni mies on yhtälailla asiasta vastuussa, kun on kerran lasta ollut alulle panemassa. joten pyydä häntä keksimään ratkaisu :) 

Vierailija

Olisko sairaalan lähettyvillä jotain ammattikoulua tai ammattikorkeaa, jonka opiskelijoille voisit laittaa viestiä vaikka Facebookin välityksellä? Esimerkiksi lähihoitaja tai sairaanhoitaja tai joku? Joku tulisi katsomaan pientä rahaa vastaan toimenpiteen ajaksi lastasi siihen vastaanotolle?

Vierailija

Yleensä pieniä lapsia ei saa ottaa mukaan ultraan. Ainakaan julkisella puolella. Tutkimuksen teko vaatii täydellistä keskittymistä, siksi tämä kielto. En tee itse ultria, mutta työskentelen alalla.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ota lapsi/lapset mukaan. Niin on meilläkin ollu. Ja ovat tykänneet kovasti.

Helsingissä on ihan suoraan kielletty lasten ottaminen mukaan tutkintahuoneeseen. Pitää antaa työrauha ultraajalle ja jos tulee huonoja uutisia, ei lasten paikka ole siellä tutkimushuoneessa. Jos et saa ketään kaveria mukaan paikan päälle, niin sitten hoitaja kotiin. Mikään ultrakäynti ei ole pakollinen, mutta esim. meillä tuli verikokeen ja tuon ultran perusteella kohonnut riski sikiön kehityspoikkeamaan ja tarjottiin mahdollisuutta lisätutkimuksiin. Ilman ultraa ei tuota riskitietoakaan olisi tullut. Sitähän nuo ultratkin ovat, sikiöseulontoja, eli jos haluat niihin osallistua, niin sitten niissä on syytä käydä. Jos et halua, niin ei ole pakko.

Vierailija

Itselläkin oli vähän samanlainen tilanne. Otin kuitenkin 3 v:n mukaan, ihan kiltisti katseli piirrettyjä tabletilta. Vähän ultraaja aluksi marmatti ettei saisi olla lasta mukana, mutta onneksi oli ihan kiltisti koko ajan.

Vierailija

No ota lapset mukaan!!!

Mulla kahdeksan lasta ja aina on muksut olleet mukana ultrissa, muutama jopa synnytyksissä. Jättäisin ultrat kokonaan väliin, jos ei saisi ottaa mukaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat