vauva 4kk 8200g

Vierailija

Onko iso? 54cm pitkä

Kommentit (9)

Vierailija

Täh, onko tuo pituus oikein? Jos on, niin paino ei todellakaan ole ok. Meidän lapsi oli syntyessään 54cm pitkä, 4kk iässä taisi olla lähemmäs 70cm pitkä ja painoi kuutisen kiloa.

Vierailija

Onhan se isohko, mutta vauvat ei voi olla ylipainoisia. Tasaantuu kyllä. Oma 1v1kk painaa nyt n. 9 kg, kaverin nelikuinen painaa saman verran ja käyttävät samankokoisia vaatteita :D lapset on yksilöitä ja tuossa iässä se syntymäpainpkin vaikuttaa vielä paljon.

Vierailija

Vauva on aina mitoiltaan ok, poislukien sairaat ja liian vähällä ruualla selviävät vauvelit. Älä huolehdi mitoista, sulla on hyvä vauva. :)

Vierailija

Mun poika aikanaan syntyi nelikiloisena. Kilo/kk tahdilla kasvoi puolivuotiaaksi eli 6 kk ikäisenä painoi 10 kiloa. Toki pituuttakin tuli reippaasti. Oli kuitenkin aika pyöreäposkinen vauva :) Ja vielä taaperonakin oli ehkä hieman pyöreämpi. Nyt ei tietoakaan pyöreydestä, kun on 14-vuotias honkkeli ;)

Vierailija

Omakin vauva oli melkoinen möhkäle tuossa iässä. Tissi maistui ja se näkyi. Pelkäsin että on lihava, taisin sitä itkeäkin neuvolassa hormoni huuruissani. Mutta kun lähti konttaamaan niin pyöreys alkoi sulaamaan! Anna vauvan olla pullea. Se ei ole lihavuutta, vauva ei voi olla lihava. Se joka muuta väittää, on väärässä ja naurettava!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat