Polvikipu

Vierailija

Minulta meni polvi sijoiltaan reilu 5kk sitten (meni itsestään samantien paikoilleen). Röntgen- ja magneettikuvissa ei näy minkäänlaisia vaurioita, mutta kipu on jatkunut koko 5kk ympäri vuorokauden ja paheni radikaalisti muutama viikko sitten niinkin pienestä asiasta, että olin pehmeällä alustalla muutaman sekunnin kontillani siivotessa. Koko 5kk aikana en ole pystynyt juosta, päästä kyykkyyn, ja ne mitä pystyn tehdä - kävely ja vesijuoksu - aiheuttavat helvetillisen kivun. Kipu on niin kova että nukun vuorokaudessa max 5 tuntia. En myöskään ole pystynyt käydä töissä koko aikana.

Onko kellään kokemusta sellaisesta, että vika löytyykin vasta tähystyksessä eikä ole näkynyt ollenkaan magneettikuvissa? Ortopedit uskovat sokeasti noihin kuviin eivätkä suostu tähystämään, vaikka tämä sairas kipu on jatkunut 5kk. Olen 22-vuotias jos sillä on jotain merkitystä.

Kommentit (3)

Vierailija

Ystävälläni oli vähän sama juttu. Polvenkierukka leikattiin, ja kivut häipyi. Tosin ne väittää ettei se auta, mutta ystäväni meni, koska kipu vaan jatkui yli vuoden.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat