Poikani haluaa lakimieheksi

Vierailija

Lääkärihaaveet häneltä jo onnistuin torppaamaan. Mutta että lakimies? En kestä.

Kommentit (10)

Vierailija

Poikaisikin saattaisi olla sinusta Ap ehkä pienen hetken ylpeä, jos keksisit edes pikkasen paremman provon. Mutta oikeasti saattaisi olla parempi, että lähdet ulos lenkille hieman tuulettumaan ja vetämään keuhkot täyteen raikasta ilmaa. 

Vierailija

lääkärihaaveet torppasin kun ei kestä nähdä verta pyörtymättä. Viisas poika on, mutta että lakimies? Ammattikunta jota en arvosta paskan vertaa.

ap

Vierailija

Paska palkka. Kannattaa alkaa vaikkaa koodaanmaan ja siinä tiettyä spesiaaliteettiä niin saa paremman palkan, kuin juristina tai lääkärinä.

Vierailija

"Onko pojallasi pahoja oppimisvaikeuksia vai miksi nämä haaveet pitää torpata?" - En ole Ap, enkä tiedä asianlaitaa, mutta en malta olla toteamatta, kuin että luulen suuremman ongelman olevan mahd. Ap.n oma -yritän kauniisti- rajoittuneisuus. Ei lapsi tai nuori siitä pilalle mene, että yrittää päästä elämässään eteenpäin ja haaveilee ja kenties vaikka yrittää päästä opiskelemaan itseään kiinnostavaa alaa. - Asia olisi toki helpompaa, jos vanhemmat tuksivat kuin se, että vanhemmat -korjaan tai vain toinen  vanhemmista suhtautuu tällaiseen hankkeeseen torjuvasti. Mitä sitten nuoren miehen alun olisi lupa ja/ tai  -toivottavaa tehdä? - Tyhjän saa pyytämättäkin, eikä lääkikseen tai oikikseen pääseminen mitään ylivoimaisia kykyjä tai taitoja tai taloudellisa resursseja vaadi. Hieman kyllä työn tekemistä ja asiaan paneutumista.   

Vierailija

"lääkärihaaveet torppasin kun ei kestä nähdä verta pyörtymättä. Viisas poika on, mutta että lakimies? Ammattikunta jota en arvosta paskan vertaa. ap"

Minkäikäinen poika on? - Tavallaan ymmärrän, että lääkis ei ole, ehkä mukavin paikka, jos kammoksuu veren näkemistä noin paljon...  Lakimiehiä taas on hyvin monenlaisia, joten yhtenä "möykkynä" niistä puhuminen on vähän ongelmallista. Pikaisena esimerkkinä mikä yhditää Tarja Halosta ja Heikki Lampelaa? - Kyllä molemmat ovat juristeja. Ja niin on myös Sauli Niinistö, jota voit verrata vaikka Hannu "Tuomari" Nurmioon.... Oikeasti minua kiinnostaisi tietäää, että mikä ammattikunta sitten saa Ap:n siunauksen? - Niin ja tietysti onnitella, että juuri hänellä sattuu olemaan viisas poika, koska sellaisia harvoin on missään liiaksi asti.    

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Paska palkka. Kannattaa alkaa vaikkaa koodaanmaan ja siinä tiettyä spesiaaliteettiä niin saa paremman palkan, kuin juristina tai lääkärinä.

Ai että juristeilla ja lääkäreillä paska palkka? Molemmissa hommissa aloituspalkka vastavalmistuneellekin  lähemmäs 4000 euroa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat