Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vääntäkää rautalangasta; laskeeko huomenna aurinko 1h aikaisemmin kuin tänään?

Seuraa 
Liittynyt4.4.2015

Vai myöhemmin? Mikä idea kellojen kääntämisessä on jos se laskeutuu aikaisemmin? Ketä hyödyttää jos aurinko nousee tunnin aikaseimmin, kun kaikki kumminkin ovat töissä/koulussa/nukkumassa? Eikö kannattaisi säästää se ylimääräinen tunti iltaan, kun ihmiset ovat aktiivisia ja käyvät esimerkiksi valoisan aikaan lenkillä? Jos se nyt laskee tunnin aikaisemmin, niin monet eivät varmasti kerkeä enää töiden jälkeen ulkoilla valoisassa, vaan pitää tyytyä ällöttävän keltaisten katuvalojen valaistukseen

Kommentit (10)

Vierailija

No nythän siirrytään takaisin ns. normaaliaikaan, ts. kesäaika on se poikkeava aika. Minusta kesäajasta voisi aivan hyvin luopua.

Vierailija

Tästä kellon siirrosta mä tykkään kun saa tunnin lisäaikaa. Odotan jo kauhulla kevään kellojensiirtoa ja aamuvuoroa...

Vierailija

Kesäajasta voisi todellakin hyvin luopua, tuskin on ketään joka kellojen siirtoa kaipaa, mutta kuten case pakkoruotsi kertoo, asiat jotka käy maalaisjärkeen ei korreloi sen kanssa miten kansalaiset äänestää.

Vierailija

No jos ei ällöttävät keltaiset katuvalot miellytä lenkkeillessä, niin varmaan siellä lenkillä voi käydä ennen töitä? Arinkohan nousee tunnin aikaisemmin.

Vierailija

Ei sitä aurinkoa kohta juuri näy. Vuoden pimein aika tulossa. Marras-, joulu- ja tammikuu ovat pimeimmät. Ihan sama, lähteekö lenkille ennen töitä vai töiden jälkeen.

Vierailija

Juha Sipilän johtama hallitus on päättänyt että auringon täytyy pysähtyä tunniksi jotta päästään viettämään talviaikaa. Auringolla ei ole oikeutta valittaa päätöksestä. Jos aurinko ei kuitenkaan kykene pysähtymään, sille annetaan sakot epäasiallisesta käytöksestä.

Vierailija

Meinaat että tänään laskee klo 20 ja huomenna klo 19? Ei pidä paikkaansa! Jos eilen olisit saman kysynyt niin vastaus olisi ollut myönteinen...

Vierailija

Tässä hullutuksessa ei ole ollenkaan otettu huomioon sitä tosiasiaa, että täällä pohjoissa on muutenkin niin vähän aikaa valoisaa, että ei sillä ole mitään mitään merkitystä, että on erikseen kesä- ja talviaika.

Onhan tuota ihan viisaammatkin tutkineet, että koko Suomi pitäisi olla pysyvästi eri aikavyöhykkeessä, niin valoisa aika tuli hyödynnettyä keväällä ja syksyllä parhaiten.

Vierailija

no voi stana. Aurinko ei nouse eikä laske yhtään ennemmin tai myöhemmin kuin aiemminkaan. Ihanko totta ajattelit että tässä on nyt tehty auringon kanssa diili? Voi tätä typeryyden määrää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat