oho, persut saivat jotain aikaan!

Kommentit (5)

Vierailija

Vaikka olen itsekin äärimmäisen pettynyt Perussuomalaisten radiohiljaisuuteen ja aikaansaamattomuuteen elintasosiirtolaisuuskatastrofin hoidossa, niin pakko myöntää, että jos hallitusksessa olisikin persujen tilalla vasemmisto, vihreät ja RKP, niin meno olisi vielä nykyistäkin mielipuolisempaa. Esimerkiksi juuri tuo ap:n mainitsema laki olisi mennyt läpi tuosta vain, kuten varmasti myös liuta muita vielä sairaampia ohjeistuksia ja lakimuutoksia, joita nyt ei kukaan (oppositiota lukuunottamatta) kehtaa edes ehdottaa.

Vierailija

Tuo oli sen verta älytön lakiesitys, että lieneeköhän taustalla ollut se että on esitetty ihan vain juuri siksi että näyttäisi että hallitus/persut tekevät jotain tilanteen eteen kun menee läpi.

Koska eihän tuo menisi läpi vaikka kuka hallituksessa olisi.

Vierailija

Ottamatta kantaa itse uutisaiheeseen, ei tääkään varsinaisesti mikään uudisraivaajan urotyö persuilta ollut. He vain estivät jonkun muutoksen tapahtumisen. Onko jotain mitä he ihan oikeasti olisivat saaneet aikaan, jotain uutta sen sijaan että olisivat vain estäneet muutoksia tapahtumasta?

Vierailija

Tulihan se turvapaikkaharkinta myös henkilökohtaisen vainon perustella sen sijaan, että pelkän asuinalueen vuoksi saisi turvapaikan. Tästähän Halla-aho on puhunut jo vuosia ja taitaa olla ollut käytäntö muissa pohjoismaissa jo vuosia. Palautusopimusta Irakiin odotellessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat