Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Isku Onni-runkopatjasängyt KOKEMUKSIA

Onni

Olemme menossa ostoksille Iskuun ja kokeilimme Onni-runkopatjoja kovalla petarilla. Onko jollakin kokemuksia tästä sängystä? Onko kulunut nopeasti vai pysynyt hyvänä?

Viimeksi tuli vikaostos ja nyt jos vuoden käytön jälkeen pitää hankkia uudet...

Kommentit (3)

Aloittaja

Mietin ihan samaa... Nyt on pelkät joustinpatjat sängyn rungon päällä, mutta jotenkin sain kuvan myyjältä, että nuo patjat olisivat oikeasti hyvät, eikä tarvitsisi heti vaihtaa uusiin. Askossa kävin myös kurkkaamassa Pilvi-jenkkisänkypakettia, on nyt huipputarjouksessa, mutta luettuani huonoja kokemuksia ko. sängystä päätin jättää sen omaan arvoonsa ja keskittyä nyt noihin Iskun sänkyihin, jos edes yhden kommentin saisi!

Tuomo

Meillä on ollut nyt onnisänky muutaman viikon ja petauspatjan haju on vieläkin selvä. Soitettu liikkeeseen ja keskusteltu asiasta, mutta sieltä vain kummasteltu asiaa ja todettu etteivät ole ennen tälläistä kuulleet. Viskoelastisilla patjoilla tämä on kuitenkin tuttua (linkki alla). Jos vajaan 2000€:n sängyn petaria haluaa imuroida ja tuuletella viikosta muutamaan, niin muilta osin hyvä sänky. Itseä ärsyttää ja tyttöystävällä silmät turvonneet aamuisin, mutta hyvä muuten siinä on nukkua.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/03/31/miksi-patja-haisee

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat