Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uskotteko, että näiden kolmen naisen katoamisen välillä on jokin yhteys?

käpykakku

Ajatuksia kehiin?

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Kieltämättä on käynyt mielessä koska katosivat aikalailla lähekkäin ja kaikkien tapauksissa jotain outoa.

Vierailija

Tulee mieleen että joku sama henkilö (tuntenut ehkä kaikki kolme, onkohan näiden kolmen naisen yhteyksiä selvitetty mitenkään...).

Vierailija

No siis toi ylöjärveläinen on luultavasti siellä lammessa. Itsemurhan tekevät ottavat jostain syystä usein kengät pois jalasta. Ehkä hän oli kovin yksinäinen :( Tuskin liittyvät toisiinsa nämä tapaukset. 

Vierailija

Kaikki kolme ovat brunetteja, kaksi iällisesti lähellä toisiaan.. ja ainakin Nela sekä Pia olivat ilmeisesti ulkoilemassa!

Karmivaa..

Vierailija

Tai sitten ovat jossain kellarissa seksiorjina. Kivasti eri ikäluokkaa niin jokaiselle jotakin. Paritus on iso hämäräbisnes ja maassa on paljon viriilejä nuoria miehiä, kysyntää on varmasti.

Vierailija

En usko että on mitään yhteyttä. Toivottavasti parturikampaajan katoamista tutkitaan ja poliisi on tutkinut paikat joissa kadonnut on useimmiten oleskellut ja kartoittanut asuuko keskustan alueella tuttuja. Kuulostaa kyllä aika oudolta että on saapunut kännykän tukiaseman tiedon mukaan Helsingin keskustaan jonnekin lähelle työpaikkaansa hieman ennen sovittua tapaamisaikaansa keskustan kampaamossaan (kai oli vuokratuoliyrittäjänä), mutta sitten on HUPS kadonnut ja ei olekaan mennyt tapaamiseen.

En usko että Helsingin keskustasta noin vain tuon ikäinen nainen katoaa jos ei mene jonkun 1. autoon 2. tule tapetuksi sisätiloissa 3. joku tuttu on ilmoittanut poikkeustilanteesta jonka vuoksi on noussut autoon tai lähtenyt muulle puolelle kaupunkia yksityisasuntoon ja tullut tapetuksi. En usko että olisi noussut välttämättä tutun tai jonkun henkilön autoon, koska oli sopinut työpaikalleen tapaamisen. Autoilevaan tuttuun on myös erittäin pieni todennäköisyys törmätä keskustassa.

Vierailija

Se Pian tapaus on outo, koska ilmeisesti Pialle kuuluvat lenkkarit ja avaimet oli löydetty jostain polun varrelta. Avain oli viety poliisille ja sen oli todettu kuuluvan Pialle. Tosin lenkkarit katosivat sen jälkeen. Mediassa epäiltiin että joku olisi luullut niitä roskiksi ja vienyt pois.

Luulen että joku deittituttu, tindertuttu tai muu mies on laittanut naisen kylmäksi. Jättänyt vahingossa kengät ja avaimet polun varteen pois viemiseksi, mutta joku välillä kerkesi ottaa avaimen. On sitten käynyt ilmeisesti myöhemmin tuhoamassa muut todisteet pois polun varresta (esim. ne lenkkarit)... ehkä on myös yrittänyt lavastaa itsemurhaksi?!

Kuka ne lenkkarit olisi hakenut pois ja miksi, jos nainen olisi tehnyt itsemurhan?!

Vierailija

Mies 29v kirjoitti:

En ole yhtynyt kehenkään heistä.

-Mies 29v + 1v-

Mikä ihme oli tämänkin viestin pointti?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat