Miehelle puku netistä? SUOSITELKAA

Vierailija

Kukaan tilannut miehelle pukua netistä? Kokemuksia? Miehellä ei ole siis ollenkaan pukua, kun ei ole tarvinnut. Mitat 195/92, jos ne jotain vaikuttaa. 

Dressmannin valikoimat on kovin tavallisia, ja jotenkin tuntuu että ne on ylihinnoiteltu.. Ollaan kyllä valmiita laittamaan rahaa, sillä toiveissa olisi että puku kestäis vuosikymmeniä. Mies on viikot muualla töissä, joten nettikauppojen valikoimia olisi helpompi selata.

Kiitos!

Kommentit (15)

Vierailija

Ei netistä. Jos haluaa että on hyvä ja säilyy niin sovittamaan, nähkää vaivaa ja räätälintyötä noilla mitoilla. Puku on harvoin "setti" vaan housut +takki että istuu hyvin. Ookko nähnyt huonosti istuvan puvun miehen päällä? Kauheaa. Ja sitä sitten vielä useampi vuosi? 

Ps dressman ei ole ylihinnoiteltu :) 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Dressmannin valikoimat on kovin tavallisia, ja jotenkin tuntuu että ne on ylihinnoiteltu..

Jos 150-250€ on sinusta ylihinnoittelua, niin paljon sinun mielestä hyvä puku saa maksaa?

Jos verrataan, niin esimerkiksi Stocmannilla pukujen hinnat ovat noin 600 - 700€.

Vierailija

En suosittele. Kyllä puku pitää ostaa kaupasta. Mielellään vielä sellaisesta liikkeesta, jossa on korjausompelijan palvelua saatavilla, sillä ei valmispuku yleensä istu heti oikein.

Vierailija

Dressman on halpa, tai jossei halpa niin edullinen. Eikä nuo mitat vielä paljoa kerro. Parempi mennä sovittelemaan. Kun on sinne päin niin sitten ei muuta kun ammattilaisen luokse lyhennyttämään lahkeita ja hihoja, kavennuttamaan housuja ja takkeja ja siirtelemään nappeja.

Puku ei tule kestämään vuosikymmeniä, jos sitä käytetään. Jos sitä ei käytetä, niin siitä ei ole järkeä maksaa tonnia tai tonneja. Ja kuinka moni mies on oikeasti parin vuosikymmenen päästä samoissa mitoissa kuin nyt? Lisäksi muoti vaihtelee. Vaikka valkkaisi nyt sen puvun konservatiivisesti, niin se leikkaus voi 10-15 vuoden päästä näyttää kovin vanhalta.

Vierailija

Riskaabelia on tilata puku sovittamatta. Paitsi jos tilaa useampia pukuja Zalandolta ja voi palauttaa ne, elleivät sovi. Hihan- ja lahkeensuut saa lyhennettyä ja usein pidennettyä, kunhan puku istuu muilta osin hyvin.

pukumies

Vierailija kirjoitti:

En suosittele. Kyllä puku pitää ostaa kaupasta. Mielellään vielä sellaisesta liikkeesta, jossa on korjausompelijan palvelua saatavilla, sillä ei valmispuku yleensä istu heti oikein.

Komppaan tätä todellakin. Räätälin tekemänä puku on tietysti omassa hintaluokassaan, mutta istuvuus paranee yleensä selvästi jo korjausompelijan tekemillä muutoksillakin. Edullinenkin puku näyttää hyvältä, kun se istuu kunnolla.

Vierailija

en toimi mieheni äitinä, haluan vain auttaa koska olen innoissani siskoni häistä johon pukua tarvitaan. ja ei, en ole nähnyt huonosti istuvaa pukua. en ole katsonut dressmannin pukuja, mutta mietin onko hinta/laatusuhde sama kuin hm:llä.

onneksi olette niin kaikkitietäviä. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat