Kerro havainnoistasi juuri NYT

Vierailija

Mitä tapahtuu, mitä tunnet jne

Kommentit (7)

Vierailija

Televisiossa kälättää joku yliliikkuvat nivelet omaava nainen, yleisö taputtaa ja nauraa. En jaksa edes katsoa. 

Makaan selälläni sohvalla päälläni Justin Bieber - viltti. Selkään sattuu hieman. Rintaa puristaa, en enää erota onko se ahdistusta vai fyysistä jumittumaa. 

Olen surullinen. 

Kun katson oikealle, näen pihalle. En näe taivasta tai puista hiljalleen tippuvia lämpimän värisiä lehtiä. Näen kaikki tekemättömät työt. Ruohonleikkurin, kaasugrillin, lasten lelut. 

Vierailija

Kipeenä kotona ja naapurin vajakki pentu hakkaa jollain vasaralla laminaattilattiaa. Ei kiva. En tiiä onko ne niin köyhiä, ettei ole varaa mattoihin.

Vierailija

Istun sohvalla. Lampaan talja tuntuu pehmeältä jalkojen alla. Edessäni on pyykkiteline, jossa on kuivia vaatteita. Voisi laittaa kaappiin. Näen tiskipöydän, jolla odottaa kastelukannu. Aika kastella huonekasvit? Olohuoneen verhonkin voisi avata.

Vierailija

Suuta polttaa ja röyhtäyttää. Edessäni istuu mies jota katselisin mielelläni. Sivussa istuu 3kpl miehiä joita katselisin mielelläni. Korvaan sattuu. Pakko lähtee kun menee parkkiaika umpeen just nyt. Vituttaa kun oon vieläkin kipee. Maha on täys pitsaa.

Vierailija

Harakka rääkättää ikkunan alla ja on ärsyttävä. On outo olo. Kuuma ja kylmä samaan aikaan. On niin harmaa ja ruma sää. Onneksi on uusi kirja, jonka lukemisen aloitan tänään. Menen myös ostamaan kaupasta herkkuja.

Vierailija

Selän takana kuuluu lelujen kolinaa ja katti kaiken tietää -tunnari. Vieressäni koira ja kissa käyvät tuijotuskilpailua, toinen kissa on vieressäni ikkunalaudalla. Ikkunasta vetää, tuntuu selvästi oikeassa käsivarressani. Väsyttää, heräsin aamulla viideltä nukuttuani yöunia viitisen tuntia välillä heräillen puutuvien käsieni takia. Pitkä työputki takana (7pv) ja vielä neljä ja puoli päivää edessä, se tekee koko kropalle vähän huonoa, sydämen kohdalta muljahtelee, selkä on jumissa, kädet kipeänä, polvea kolottaa, univelka on melkoinen. Ärsyttää, kun pitäisi pyykkejä viikata tuosta kasasta pois ja vaihtaa kissanhiekat, mutta kun ei millään viitsisi enkä kyllä mitenkään jaksaisi. Ikkunasta vilkaistessa näkyy syksyinen pihamaa, vettä sataa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat