Siivousseuraa vapaapäiväksi?

Vierailija

Tosi harvoin tulee vapaaehtoinen siivousinspiraatio. Tänä aamuna tuntui siltä, että siivoaminen on hyvä idea. 

Nyt on tiskari päällä, pyykit koneessa ja vessat puoliksi siivottu.

Onko muita siivoajia linjoilla? Virtuaaliseura olisi mukavaa, niin ei inspiraatio pääse katoamaan.

Kommentit (6)

Vierailija

Mulla kans pyykkikone päällä ja tiskit likoomassa. Keittiö pitäis siivota ja silittää huomisiin juhliin vaatteet ja pöytäliinat. Tsemppiä sulle.

Vierailija

Laitan tummaa pyykkiä 60 C pyörimään. Täytyisi saada inspis korjata lasten vaatteita. Ompelukone on esillä. Ratkenneet t-paidan sauma, käsineen sauma ja lahkeiden lyhennys laittamalla kiristysnyöri. Taskussa reikä, mutta vaikea korjattava, hmm. Olisi uutta ommeltavaakin. Lapsi kaipaa kiireellisenä jumppakassia.

Vierailija

Joutuisin ompelemaan paikan kiinni ympäri reikää, joka on 3 cm X 5 cm.  Ei tasku kestänyt lapset muttereita, ruuveja, kolikoita yms sälää! Parasta olisi vaihtaa koko tasku kestävämmästä kankaasta tehdyksi, mutta on suurintöinen irroitettava. Paikkahan jäisi piiloon ja tuntuisi vain, kun työntäisi käden taskuun ja kestäisi jonkin aikaa.

Kaupasta ei oikein kannata ostaa vaatteita, kun saa tällaista kuraa! Käsineet melkein uudet ja t-paita ratkesi ekassa pesussa!

2.

Vierailija

Tiskarin ohjelma meni läpi, uusi satsi pyykkejäkin vaihdettu koneeseen, puhtaat on viikattu. Toinen vessa on valmis, toinen vielä aamupäivän vaiheessa. Tyhjensin myös ylipursuavan lehtikorin. Keittiö on hyvässä vaiheessa, enää viimeistely. Söin ja käytin koiran ulkona. Seuraavaksi pieni huilitauko ja sitten alan imuroida.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat