Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ajokoulun 3. vaiheessa (RAHASTUS) opetetaan asioita ihan VÄÄRIN ja siitä pitää maksaa 400 e

Vierailija

Jokainen joka autoa ajaa tajuaa, että esim. moottoritiellä pitää ajaa nopeusrajoitusten mukaan, ei saa jarruttaa kun kääntyy rampille.  Keskustassa ei saa jarruttaa 300 m ennen risteystä vaan hidastaa sopivasti ja ennakoida valot.  Kaista vaihdetaan ajoissa jne.  Näin opetetiin autokoulussa ja jokainen ajokortin omaava tajuaa sujuvan liikenteen merkityksen.

Mutta mitä jumalauta,  nyt 3. vaiheessa (taloudellinen ajo) sanottiin, että moottoritiellä pitää ajaa 80 (kun rajoitus 100) ja puoli kilometriä ennen ramppia pitää hidastaa 70-80 ...  keskustassa pitää ajaa alinopeutta ja kaisan saa vaihtaa vasta viime tingassa, ettei aja vasemmalla kaistalla liian kauaa.  Liikennevaloihin pitää moottorijarruttaa jo satoja metrejä ennen valoja jne jne

Ja tuosta pitää maksaa 400 euroa

Kommentit (3)

Vierailija

Tuohan on vastuutonta.  Jokainen joka ajaa autoa tajuaa, että moottoritiellä ei jarrutella kun mennään rampille..

kaikkea sitä rahan takia opetetaankin

Vierailija

Minä kävin autokoulun viime talvena ja kolmannen vaiheen nyt kesällä. Ihan samallalailla opetettiin kaikissa vaiheissa. Samassa autokoulussa kävin kyllä kaikki vaiheet. Pitäisikö sinun tehdä valitus jonnekin jos päin pylly on opetettu kolmosvaiheessa? 

Vierailija

ja tuota kolmatta vaihetta opetti siis joku eläkkeellä oleva opettaja toisesta autokoulusta (maalta, jossa ei ole liikennevaloja, ei moottoritietä) eivät normaalit opettajat.

Taidan laittaa autokoululle ja Anne Bernerille viestiä... vai kuka vastaa autokouluista ?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat