Vierailija
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Mieluummin maksaisin sen suoraan tuottajalle. Toisaalta tuottajana mieluummin ottaisin sen tuoreesta kuin lahjoituksena, on hiukan hassu ajatus että yritystoiminta perustuisi lahjoituksiin. Enemmän se kuulostaisi silloin hyväntekeväisyydeltä kuin liiketoiminnalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kerjääminen kuulostaa vastenmieliseltä, inhoan myös arpojen, postimerkkien yms. sälän tyrkytystä kassalla. Onhan kaupoilla jatkuvasti näitä kampanjoita, että jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitamme x senttiä kohteeseen y. Tämänkin olisi voinut toteuttaa samalla tavalla. Jos minulta kysytään, haluanko vapaaehtoisesti maksaa jostakin tuotteesta enemmän, niin vastaus on ihan varmasti ei. Lisäksi mieleeni jää ärtymys rahankeruutavasta, ja saatan jopa alkaa vältellä tuollaista kauppaa jatkossa.

Vierailija

En kun ei ole varaa. Toisaalta tukisin mielelläni suomalaista maanviljelijää ja karjataloutta, mutta kun hallitus ottaa viimeisetkin rahat pois, niin ei ole varaa.

Vierailija

En voi sietää tuollaista markkinointitapaa, joten periaatteesta en maksaisi yhtään ylimääräistä oli kohde mikä hyvänsä. Voisin kyllä hakea tuoreita tuotteita suoramyynnistä ja maksaa niistä hyvän hinnan.

Vierailija

Tuhat kertaa mieluummin, kuin jollekin liikalisääntyvälle kehitysmaalaiselle "reilu kauppa"-meiningillä. Ikinä en niitä tuotteita osta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla