Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä ostatte vaatteita pojille?

Vierailija

Lastenvaatekauppojen valikoima on värien puolesta onneton jo 122 kokoiselle, nyt pitäisi ostaa 128-134 kokoisia ja väreinä tarjotaan lähes pelkästään tummansinistä ja mustaa + halpatuotettuja hahmovaatteita. Hyvin vinkkejä ostospaikoista jakoon!

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Yksittäisiltä merkeiltä löytyy värejä, suomalaisilta ja muilta. Katso nettikaupat!
Hennesilläkin oli vielä vuosi sitten värikästä, nyt taas ei. Harmi minustakin :/

Vierailija

"Laadukkaat lastenvaateliikkeet" ei auta ihan hirveästi eteenpäin. Monien valmistajien laatukin on laskenut parin viime vuoden aikana, hinta on kyllä noussut. Ja monella liikkeellä kootkin loppuvat kivoissa vaatteissa sopivasti kesken. Eskarilainen haluaisi vielä värikkäitä vaatteita ja äiti haluaisi ostaa kestäviä & pestäviä.

Vierailija

Urheilu liikkeistä esim. Intersport. Urheiluvaatteissa on väriä ne on yleensä laadukkaampia ja nykyisin ihan kivan näköisiä. Myös talven topat kannaattaa hankkia urheilu liikkeistä

Vierailija

Meillä ostetaan 134-140 cm pojan vaatetta tällä hetkellä. Sinisävyistä ostetaan aika paljon, mustaa ei ollenkaan.

Pääasiassa ostokset netistä. Babyshop, Metsola, HM, Mango, Pomp de Lux noin niinkuin esimerkiksi. Tuossa tulikin jo merkkejäkin samalla, lisäksi mm. Timberland ja Scotch and Shrunk.

Ei ole enää käytössä ihanh niin värikkäät ja kuviolliset vaatteet kuin ennen, mutta mikäli itse haluat ostaa, niin esim. Småfolkilla ja MeandI:lla on yli 128 cm kuviollista ja värikästä paitaa.

Vierailija

Villervallan ja Silverjunglen valikoimissa on ainakin aiemmin ollut isojakin kokoja värikkäämpää ja unisexiä vaatetta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Laadukkaat lastenvaateliikkeet.

Tää on kyllä taas sellanen vastaus, että justiinsa juu.

Vierailija

urheiluliikkeestä. Poika ei kyllä suostusikaan pukemaan päällensä enää kovin lapsellisia kuvioita sisältäviä vaatteita. Valitettavasti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Kirppikseltä.

Oletko kokeillut oikeasti? Rikkinäisiä, tahraisia, nyppyisiä ja muotonsa menettäneitä halpiksia ja hinta sama kuin sama kuin liikkeestä ostettuna alennusmyyntien aikaan. On myös ylihinnoiteltuja "merkkivaatteita" samassa surkeassa kunnossa, en maksa merkistä, kun vaate on kiertänyt jo edellisessä kodissa pölyrättinä. Kirppiksiä on lähialueilla useampia ja Helsingin puolellakin olen käynyt useammassa kehutussa paikassa, mutta vain vauvan, taaperon ja tyttöjen vaatteita löytyy hyväkuntoisina.

Vierailija

Värikästä kyllä, mutta ja örkkejä tai traktorin kuvia ei mielellään tarvi olla. Kokeilen Nextiä, jos ei mainituilta merkeiltä löydy poikaa miellyttäviä. Kiitos!

kahden pojan äiti

H&M, Stockman ja urheilukaupat, Intersport on aika hyvä. Stadiumista saa myös hyviä ulkoiluvaatteita. Toppia olen välillä ostanut Remu nettikaupasta, jos kuosi on ok. Nyt löysin kivan toppatakin 170cm ihan Prismasta ja oli urheilumerkki.

Sitten onkin vaikeaa, jos et halua printtejä. Meillä ei tykätä enää 134cm ylöspäin mistään kamalista retrokuvioista tai autoprinteistä yms. Ne nähtiin jo 70-luvulla.  Juhlavaatteissa Halonen on hyvä.

En oleta että t-paidat yms kestää lapselta toiselle, laatu on usein sen verran huonoa. Enkä myöskään välitä merkeistä, kunhan vaate on kivannäköinen lapsenkin mielestä.  

Vierailija

Zara ja Benetton ovat kivoja ja edullisia.

Stockalta löytyy välillä,ihan kivoja poikien vaatteita.

Reissataan   melko paljon  ja matkoilta ollaan ostettu paljon vaatteita pojalle: esim. Gap, Tommy Hilfiger, Hollister ja Polo ovat olleet meidän pojan makuun. 

Ja itsekin niistä vaatteista tykkään.

Edullisimmista  liikkeistä C&A ja Primark myös joskus yllättävät.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat