Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

päiväkotiryhmä ihmetyttää

Vierailija

Onko nykypäivän käytäntö se, että päiväkodin lastentarhaopejen tai hoitajien ei tarvitse enää tehdä juuri mitään erikoista lasten kanssa, eli he eivät askartele, neuvo lapsille ulkoleikkejä, pelaa tms. lasten kanssa. He eivät keskustele vanhempien kanssa juuri mistään,  juuri ja juuri saavat moikattua. Vanhempainiltoja eivät pidä. Oikeastaan mitään ylimääräistä eivät tee eikä heillä milloinkaan kiire näytä olevan, eli istustekelevat paikollaan, kun lasta käy hakemassa, ulkona seisovat ringissä. Yleensä osa lapsista pyörii päiväkodin eteisessä ilman aikuista valvomassa. Kyse kolme-neljävuotiaiasta lapsista. Johtaja ei näytä puuttuvan mihinkään eikä vaativan hoitajilta mitään.

Kommentit (3)

Vierailija

Jos päiväkoti on yksityinen, paha puuttua toimintaan. Jos kaupungin päiväkoti tai ostopalvelu, voit kysyä asiasta päivähoitoa johtavalta henkilöltä. Varhaiskasvatus on päiväkodin tehtävä, sitä vartenhan ne työntekijät vaativat pienempiä ryhmäkokoja jne., eivät siksi että päiväkotia johdetaan ilman ammattitaitoa eikä työ huvita.

Vierailija

Kunnan on. Sitä olen kyllä tässä ihmetellyt, kun ne lapset näyttävät olevan enemmän säilössä siellä paikassa kuin hoidossa. Ja näyttää että toisessa ryhmässä on erilainen meininki. Tuo lapseni ryhmä ei ole edes täynnä, vaan siellä olisi vielä muutamalle lapselle tilaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat