Maitotissit / miehen imettäminen / adult breastfeeding

Maki

Olen jo useasta lähteestä koittanut kaivaa itselleni imettäjää, jonka maitoisista rinnoista saisin käydä ruokailemassa rintamaitoa.

Vähän taustaa tästä tarpeestani.

Vaimoni oli raskaana ja hänen rintansa kasvoivat valtaviksi synnytyksen jälkeen. Rintamaitoa riitti yllin kyllin lapselle ja mielenkiinnosta pyysin saada kokeilla maistaa ylituotannosta tihkuvista rinnoista maitoa. Hän lähti myös mielenkiinnosta kokeiluun mukaan ja makasimme kylkiasennossa sängyllä minä hänen rintojaan imien.

Tuon imetystuokion aikana koimme molemmat suuren suurta läheisyyden tunnetta - suurempaa, kuin koskaan ennen. Tunne oli aivan uskomatonta, kun sai syödä toisen ihmisen tuottamaa rintamaitoa intiimissä hetkessä.

Kokeilimme toisenkin kerran minun imettämistä, mutta pian sen jälkeen maidontuotanto tyrehtyi. Minä olin kuitenkin jo täysillä ihastunut siihen läheisyyden tunteesen ja mahtavaan intimiteettiin, jonka imettämishetki tuo itselleni.

Kuten mainitsin, niin olen useasta lähteestä Googlettamalla yrittänyt löytää adult breastfeedingistä kiinnostunutta imettäjää tai yhteisöä, jossa saattaisi olla suomalaisia imettäjiä. Kuitenkin tulokset ovat olleet huonot.

Tällä viestillä yritän nyt tavoittaa kaikki naiset, jotka kärsivät maidon ylituotannosta, haluavat kokeilla aikuisen imettämistä tai haluavat muusta syystä rinnoilleen terveen, täysin järjissään olevan nuoren miehen imemään.

Näitä naisia on, sen verran olen saanut selville internetiä kaivamalla asian tiimoilta, mutta he eivät ole varsin aktiivisia imetettävän löytämisessä, eikä suoranaisia kohtaamispaikkoja ole.

Joten, jos kaipaat rinnoillesi ruokittavaa, tunnet jonkun joka kaipaisi imiää tai tiedä yhteisen kohtaamispaikan tämän fetissin tiimoilta, niin ystävällisesti kerrotko tietosi sähköpostilla minulle osoitteeseen kunkkumaki@gmail.com.

Terveisin: nimim. "ei pervoilua vaan suurta intimiteettiä"

Kommentit (1)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat