Seksifantasiat nolottaa

Vierailija

Olen perheenäiti ja naimisissa. Minulla on useita seksifantasioita, millä nautin yksin ja yhdessä mieheni kanssa. Fantasioissa on myös muita ihmisiä välillä. Välillä kuitenkin tulee olo, että onko tää normaalia? Tai sellanen olo et nolottaa... En silti haluu luopuu niistä.

Kommentit (5)

Vierailija

Onko joku oikeasti näin estoinen? Olet täysin normaali. Lähes kaikilla on fantasioita, ja jos hurjin juttu sun fantasioissa on muut ihmiset niin ei sulla ihan oikeasti ole mitään hävettävää. Rauhoitu ja nauti rauhassa mielikuvituksesi tuotteista.

Vierailija

Kaikilla meillä ns. normaaleilla ihmisillä on fantasioita. Toisilla hurjempia, toisilla tavallisempia. Siinä, että niihin liittyy toisia ihmisia, ei ole mitää normaalista poikkeavaa. Kannattaa kuitenkin miettiä seuraavia asioita: 1. Kannattaako fantasioista kertoa kenellekään. 2. Kannattaako yrittää toteuttaa fantasioitaan vaikka ne olisivatkin helposti toteutettavissa.

Itse vastaan kohtaan 1: Ei, ellei niitä miedonna niin,  ettei loukkaa vahingossakaan ketään. Jos fantasioi kolmen kimpasta. kannattaa miettiä useamman kerran, kertooko siitä kumppanille.

Kohtaan 2 vastaan: Ehkä palasia, mutta ei kaikkea kerralla. Jos fantasioi parinvaihdosta, kannattaisiko ensin kokeilla yhdyntää omansa kanssa toisen parin läsnä ollessa? Jos homma ei tunnu luontevalta, miten seksi mahtaa luonnistua vieraan kumppanin kanssa?

Puhu muru
Seuraa 
Liittynyt9.10.2015

Hei.

Kiitos kysymyksestäsi. Kerroit, että seksifantasiat nolottavat sinua välillä vaikka nautit niistä.

Ihana kuulla, että nautit fantasioistasi. Voit nauttia niistä hyvillä mielin jatkossakin. Seksifantasiat ovat hyvä ja hieno asia, eikä niistä tarvitse potea nolouden tunteita.

Joskus kuitenkin seksifantasiat nolottaa, vaikka siihen ei tunnu olevan mitään järkevää syytä. Jos haluat tutkia mistä se johtuu, voit pohtia esimerkiksi lapsuuden kotisi ilmapiiriä. Miten siellä suhtauduttiin seksuaalisuuteen? Saitko missään vaiheessa seksuaalikasvatusta? Onko joku perheestä, kavereista, poikaystävistä, tuttavista voinut omalla asennoitumisellaan viestiä, että seksuaalisuudessa on jotain noloa?

Jos asia vaivaa sinua aina vain, voit ottaa yhteyttä omalla paikkakunnallasi toimivaan seksuaalineuvojaan tai seksuaaliterapeuttiin. Voit etsiä yksityisiä toimijoita tai katsoa Sexpon tai Väestöliiton sivuilta palveluita, mitkä sopisivat juuri sinulle. Ei kannata antaa hyvän ja ihanan asian muuttua ikäväksi.

Seksuaalisuus on niin laaja asia, että aina ei tule edes ajatelleeksi, mitkä kaikki asiat vaikuttavat siihen. Tutki rohkeasti historiaasi ja anna taas tilaa nautinnolle nolouden sijaan.

ponygirl

Ei sun fantasioissa ole mitään kummallista. Joskus fantasiat jää ajatuksen tasolle, mutta joskus ne voi toteutuakin. Itse olin joistain fetissiporno -pätkistä bongannut Sybianin ja haaveilin pitkään, että pääsisin testaamaan sitä. Se sitten toteutui edellisissä Pervparkin bileissä, joista tuo laite löytyi. Jos joku ei tiedä, mikä on Sybian niin se on niin kuin sellainen satulan tyyppinen, jonka päälle istutaan. Sen alla on moottori, josta lähtee kauko-ohjain ja siitä saa melkoiset tärinät aikaan. Siis kunnon vibraattori, joita ei kyllä normikodeista löydy :) pitää niin kovaa ääntäkin.

Junnu33

Minäkin olen ratsastanut varmaan samalla laitteella kun sinäkin ponygirl. lWildclubin laite tuntui sopoivan hyvin myös meille miehille. 

Fantasioista totta ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat