m.i.r.e.n.a

Ikä ja hormonikierukka ovat kuivattaneet alapään limakalvot ja jotain apua pitäisi saada. Tilanne ei onneksi ole vielä ihan katastrofaalinen :) Tämä kuivuminen on ainoa huono puoli Mirenassa, joten sen poistaminen ei ole vaihtoehto.

Mitä voidetta/öljyä tms suosittelisit. Liukuvoide on jo käytössä (joku perustuote marketista), mutta senkin voisi vaihtaa johonkin muuhun jos löytyisi hyvä, sotkematon, hajuton ja mauton tuote.

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (16)

Vierailija

Suosittelen, että käyt gynekologilla. Hän voisi sinulle määrätä paikallisesti käytettävää hormonivalmistetta. Itse käytän joskus kosteutta lisäävää voidetta, mutta sidettähän sen kanssa täytyy käyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mä käytin ceridal öljyä ja multi-gyn -nimistä voidetta silloin kun oli tarvetta. Jälkimmäinen on hoitotuote, joka sopii myös liukuvoiteeksi.

Vierailija

K-Y Jelly on oikeasti hyvä. Steriili (avaamattomana), ilman hajusteita tai muuta ylimääräistä. Saa mm. apteekista ja varmaan netistäkin tilaamalla.

Vierailija

Mulla sama ongelma oli hormonikierukan kanssa. Päädyin poistamaan. Ei sitä kuivuutta saanut kuriin millään. Mikään ei auttanut. Kokeilin kaikkea mm ceridalia, useamman eri valmistajan liukuvoiteita, vagisania, estrogeeni voidetta(ovestin), vagifem(estrogeeni reseptillä, emättimeen laitettava). Rahaa meni noihin varmaan pari sataa euroa ehkä enemmänkin. Lopuksi sain toistuvia virtsatietulehduksia. Sitten mulle riitti.

Vierailija

Rapsi-, rypsi- ja auringonkukkaöljy ovat hyviä ja halpoja. Välimeren tunnelmiin pääsee, kun sipaisee kikkeliin oliiviöljyä, vaikka kohde ei enää olekaan ihan extra virgin.

Vierailija

Mulla on toistuvia virtsiksiä ja annettiin 6 kk estolääkitys ja koeputkilo vagisania.

Luulen, että virtsikseni johtuvat kuivuudesta.

Vierailija

Vagisan on toiminut mulla parhaiten ! Erilaiset öljyt tuntuu vain kelluvan pinnassa, vagisan alkaa kuumottelemaan heti kun sitä laittaa, siksi kun on niin kuivaa. Lopetin kyllä pillerit ja kuivuus katosi kuin pieru saharaan! 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla