Lapsen isoveljen kaveri suhtautuu hyvin suojelevasti hänen lapsemme pikkusiskoon

Vierailija

Ok, vaikeasti selitetty mutta kuitenkin. Pojat ovat 16-vuotiaita, pikkusisko 14v. Kerran kun katsoivat (isompi porukka) elokuvaa ja 14v hihitti kaverinsa kanssa jotain, yksi pojista hermostui ja läpsäisi tätä pikkusiskoa naamaan.Tästä hänen isoveljensä kaveri nousi ylös ja raahasi pojan ulos olohuoneesta, sanoi että jos ikinä kosket "Millaan" niin kuolet. Olisiko ihastunut?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Ihan ajattelevan ihmisen reaktio. Ei ketään saa läpsiä. Jotkut on vaan mukavampia kuin toiset. Ehkä kuitenkin tappouhkaus vähän överi.
Puutuitko asiaan?

Vierailija

No kyllä siitä aika moni suuttuu jos joku läpsii hyvän kaverin pikkusiskoa! Sikamaista.

Varmaan pojalle on opetettu että naista (tai miestäkään) ei saa lyödä ja tuollainen käytös on ala-arvoista. Varmaan oli aika turhautunut ja kyllästynyt tuollaiseen paskaan käytökseen.

Vierailija

Mikähän ihmeen äiti se sinä olet jos itse reagoit tilanteeseen vasta ELOKUVAN JÄLKEEN. En vaan jaksa ymmärtää. Onneksi paikalla oli joku järkevä joka ojensi kaveria heti.

Vierailija

Miksi ihmeessä puutuit pojan väkivaltaiseen käytökseen vasta elokuvan päättymisen jälkeen? Ymmärrän isoveljen käytöksen oikein hyvin, kun kotona olevat aikuiset ovat tumput suorana ja antavat hiljaisen hyväksynnän tytön läpsimille ja nyt vielä ihmettelet isoveljen käytöstä, kun puolusti pienenpäänsä

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat