Teeskentelevätkö naiset?

Paksuterska.

Olen huomannut reissuillani kun menen jonkun daamin kanssa sänkyyn, niin jos naiset näkevät ja kunnolla hyväilevät ennen yhdyntää kaluani. Kaikki eivät jostain syystä niin tee. Niin kun alan työntymään sisään, niin moni saa jo siinä vaiheessa orgasmeja ja silmän valkuaiset näkyvissä ja suu auki suorastaan huutavat orgasmiaan. 

Kun taas mennään vähän perinteisemmällä tyylillä pimeässä peiton alla, niin vaikutus ei ole aivan sama. Kaluni on n. 18 cm pitkä ja terskan ympärys 16-16,5 cm ja varsi 15,5 cm.

Onko kyse siis visuaalisesta kiihottumisesta, vai tuntuuko tuollainen jytky sitten vain niin hyvältä varsinkin kun siihen ensin kunnolla pääsee tutustumaan ennen yhdyntää. 

Kommentit (5)

Vierailija

Tieto lisää tuskaa ja tässä varmaan ihan konkreettisestikin. Tottakai näkeminen ihastuttaa, mutta samalla myös kauhistuttaa, että sattuukohan ihan hirveesti ja miten tässä käy.

Sitten muna onkin jo reiällä porautumassa sisään, niin sehän on selvä, että siinä vaiheessa tulee jo vähintääkin pakokauhu ja silmät muljahtavat ympäri ja käkättimestä purkautuu kiljahteluja. Orgasmeista tuskin on kyse.

Vierailija

Meinasitko siis, että naikkoset saavat pelkästään siitä ekasta sisään menosta orkun? Tsori, mutta eivät saa ellei sitä ole edeltänyt esileikkiä ja tuskinpa sittenkään. Mutta usko mitä haluat, eipä se muilta ole pois.

Vierailija

Jos tämä neiti saisi joskus elämässä tuollaista "jöötiä", niin kiljuisin tai tekisin ihan mitä sä haluaisit. Missäs päin sä noita reissujas teet? N25

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Jos tämä neiti saisi joskus elämässä tuollaista "jöötiä", niin kiljuisin tai tekisin ihan mitä sä haluaisit. Missäs päin sä noita reissujas teet? N25

Siellä reissataan, mistä saan vainun kunnon isosta pillusta ja sellainen löytyy läntisen ohitustien kupeesta. Siellä on muuan punasaparoinen ja pitkäsäärinen tyttö ja jum4lauta mikä pillu, sinne uppoaa minunkin terska melkein pohjaan saakka. Ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat