Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Näin ilmoituksen, jossa olisi sairaan vanhuksen avustamista, aamulla ja illalla yhteensä tunti päivässä.

Asun kävelymatkan päässä paikasta ja mietin, kannattaisiko hakea paikkaa. Opiskelen siis päätoimisesti ja joudun ottamaan lainaa. Mietin onko homma vaivan väärti vai odottaisinko jotain parempaa.

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (9)

Vierailija

En ottaisi, koko ajan kiinni hommassa, kaksi kertaa päivässä, mutta ei tuosta paljon makseta. 

Vierailija

En, hakisin mieluummin siivoojaksi tai kauppaan keikkoja. Ja muut palvelualan työt. Esim hotellit. 

Tenti hygieniapassi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kamalaa ravaamista eestaas ja palkka vain tunnista. Oma elämä häiriintyy pahasti. Teen mieluummin la-su vuoroja ja iltoja, sillointällöin

Vierailija

Älä odota parempaa vaan selvitä paikkakunnan potentiaaliset työnantajat ja laita avoimia hakemuksia menemään. Kesätyöt saa usein keikkatyöläinen. Better the devil we know.

Vierailija

jos ei ole oikein omia menoja ja voi sitoutua tuohon niin miksikäs ei. voisinhyvinkin kuvitella tekeväni itse tuollaista jos paikka olisi tosi lähellä. jos aikataulut kumminkin olisivat kovin haittaavia ja homma tuntuisi epämiellyttävältä vaivalta niin tunnin palkasta per päivä ei välttämättä maksaisi vaivaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Tykkäätkö edes olla hoitotyössä? Vai vihaisitko sitä?

Olen joskus ollut vähän aikaa henkilökohtaisena avustajana ja se oli ihan kivaa hommaa, vaikka en sitä vakituisesti tekisikään.

Mietin hakua vielä yön yli. Kyllähän tuo sitoo kovasti ja uusia paikkoja tulee aina silloin tällöin ilmoille. Postiin hain jo kiireapulaiseksi, mutta tuuriahan se on, jos sinne pääsisi.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla