Keitto porkkanat

Vierailija

Teen keittoa, kypsyykö porkkanat vaikka levy on vaan kakkosella? Keitossa on paistettua kanaa, eikä saa siksi kiehua. Vai onko kolmonen parempi? Meillä siis 1-5 lämmöt.

Kommentit (10)

Vierailija

Aika pirun hitaasti kypsyvät. Itse laittaisin isommalle niin että kiehuu. Ei se kana yhtään parempana pysy pienemmällä lämmöllä, koska sitten joutuu vastaavasti keittämään pidempään. Parempi olisi tosin alun perin ollut tehdä niin päin, että ensin keittelee ne vihannekset ja loppuvaiheessa vasta lisää jo valmiiksi kypsän kanan.

Vierailija

Olisit laittanut ne paistetut kanat viimeiseksi keittoon. 

Kypsyy ne hautumallakin, vie enemmän aikaa. Mutta kyllä keittelisin, kanapalat tietenkin siellä turhaa lilluvat ja muuttavat olomuotoaan, mutta lieneekö tuosta haittaa.

Teetkö ensimmäisiä kertoja keittoa? Laita aina viimeiseksi ne raaka-aineet, joiden ei tarvitse kypsyä. Ja muutenkin kypsymisjärjestyksessä kannattaa laittaa. Esimerkiksi lanttu ensin, sitten porkkanat ja perunat viimeiseksi. Jos perunapaloja keittelee kauan, niistä tulee helposti mössöä. 

Vierailija

Kovalle kannattaa levy pistää niin että kiehuu ja kuohuu ja kuplii lujaa niin tulee kypsät porkkanat ja muutkin juurekset ja on hyvä juttu että juurikkaita käytät näin syksyllä kun on hyviä justaansa tähän aikaan vuodesta ja pistää sopan joukkoon vielä potut ja sipulit ja lantut ja palsternakkarit ja kaikki kotomaan kasvikset niin tulee kyllä erikoinen herkkusoppa sinulla valmiiksi ja kaikille maistuu kun on hyvät maut ja tuoreet vihannekset siellä muhineet kypsiksi herkuiksi liemessä! :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat