Mitkä asennot sopisi ekalle kerralle, kun molemmat ovat neitsyitä?

Vierailija

Laittakaa myös omia kokemuksia ekasta kerrasta! :)

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Sillee etse naine käy selälleen ja levittää reidet ja vetää polvet koukkuun. Sit se äijä käy polvilleen sen naisen eteen ja survasee molon varovasti pimppiin ja vetääulos. Toistaa nii monta kertaa ku pystyy eli kun mälli lentää tai molo lerpahtaa

Vierailija

Ihan perinteistä lähäriä vain, mutta niin, ettei mies pompi naisen keuhkoista ilmaa pois vaan ottaa käsillä tukea. Lähetyssaarnaajassa on läheisyyttä ja saa katsekontaktin tai voi suudella samalla jos haluaa. Asentoja ehtii kyllä miettimään sitten tilaisuuden tullenkin, menkää sillä mikä hyvälle tuntuu, mitä sitä nyt stressaamaan.

Käyttäjä100000
Seuraa 
Liittynyt11.10.2015

Naisen kädet sidotaan sänkyyn kiinni, ja jalat sidotaan yhteen. Täten miehellä on tilanne hallinnassa ja hän pääsee määräämään tahdin.
Mies nostaa naisen koukistuneet ja sidotut jalat hieman ylös ja pääsee työntymään sisään. Nainen ja mies ovat molemmat tässä asennossa äärimmäisen kiihottuneita, ja nainen saa luultavasti kiksit siitä, ettei pääse ohjaamaan itseään ja että jalat pysyväy yhdessä. Täten koko seksin aikana säilyy tietty jännite.

Vierailija

Näin meille neuvottiin ja hyvä tuli: Nainen keittiön pöydälle selälleen. Mies istuu tuolilla ja lipoo suullaan naisen alapäätä noin 10 minuuttia. Sitten, kun nainen tuntee olevansa valmis, mies nousee seisomaan ja hinkkaa peniksellään naisen kostunutta alapäätä, kunnes nainen pyytää (rukoilee) pistämään peniksen sisään. Mies pistää peniksen (alhaalta ylöspäin) sisään ja laukeaa takuulla alle parin minuutin. Sitten pyyhettä kehiin, sillä saattaa esiintyä verenvuotoa.

Muutaman päivän päästä, kun haavat olivat parantuneet, vaadin samaa kohtelua uudestaan. Ja  meillä, se olin minä, joka vaadin tätä alkuaikoina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan Nytkin vielä jo vuosien kuluttua, haluan tätä tehtävän kerran, pari vuodessa , ihan vanhojen asioiden muistoksi.

N33

Vierailija

Ei eka kerralla kannata vielä asentoihin perehtyä. Riittää, kun tyttö näyttää pojalle pillunsa oikeen kunnolla ja ottaa pojan siittimen käteensä. Pidemmälle ei eka kerralla yleensä pääse, kun spermat on jo kourassa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Laittakaa myös omia kokemuksia ekasta kerrasta! :)

Silloin kun ekakerran sain kondomi oli ekana mielessä. Meinasin tulla jo silloin, luin jostain että ekakerta voi olla naisella kivulias, ja niinhän se olikin, saattaa olla että jotkut eivät tunne kipua kun tilanne on just se ekakerta. Minulla ei mennyt kauaakaan kun minä sain, sitten harjoittelimme uudestaan ja tyttöystävänikin sai orgasmin, ja mitä kauemin harjoittelimme kummastakin meistä tuli kestävempiä ja yhdynnät oli pitkäkestoisempia. Mutta hitaasti on ekakerralla aloitettava muuten tyttöystävä ei sitten uskallakkaan pitkään aikaan kokeilla uudestaan.M

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ei eka kerralla kannata vielä asentoihin perehtyä. Riittää, kun tyttö näyttää pojalle pillunsa oikeen kunnolla ja ottaa pojan siittimen käteensä. Pidemmälle ei eka kerralla yleensä pääse, kun spermat on jo kourassa.

Miksei sama toimi tytöillä? Kun kaikki on niin uutta ja ihanaa niin laukeaa sekunnissa?

Vierailija

Alastomana läheisyyttä ja käsin tyydyttämistä, sitten, jos rohkeus riittää, 69, jotta opitte tyydyttämään toisianne ja sitten tyttö päällä niin voi rauhassa istua päälle ilman pelkoa. Vaimoni eka kerta meni noin ja taisi olla tyytyväinen, kun 25 vuotta jo mennyt, joista pari ensimmäistä elettiin kuin kanit.

Ensimmäisen tyttöystävän kanssa molempien eka, toka ja kolmaskin kerta meni vain kumin kanssa säheltämiseksi, kun läheisyys alastomana ei ollut vielä täysin luontevaa ja jännitti. Harrastettiin sitten seksiä ilman yhdyntää, mikä toimi aikansa kunnes erottiin.

Vierailija

Lähetyssaarnaja on aika varma valinta miehelle. Naiselle ehkä ratsastus, en ole varma  kun en ole nainen.

Itse pääsin ekaa kertaa tykittämään ihan lähetyssaarnajassa, ongelmia oli saada sisään kortsun kanssa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat