Mistä on broilerin sisäfileet tehty?
Sen verran tiedän linnun anatomiasta, että noi pitkät pökäleet mitä sisäfileinä monikin lihatalo myy eivät sisäfileitä ole. Sisäfileen lihas on myös linnulla erityisen hienojakoista ja mureaa. Päätelmä: niinsanotut sisäfileet on leikattu rintapaloista. Ja olen syönyt kokonaisesta kalkkunasta otettua sisäfilettä, joka ei paljon suurempi ollut näitä väitettyjä broiskun fileitä. Ja kalkkuna voi painaa 10-20 kg. Vielä yksi ja, kaikkien eläinten sisäfile jota olen syönyt on ollut punaista lihaa, siis myös kalkkunan.
Kommentit (18)
Vierailija kirjoitti:
Broilerin sisäfile on siinnä rintalihaksessa hennosti kiinni
Ihan sormin se siitä irtoaa.
Juuri näin.
Broilerin sisäfile on suurta petosta. Älkää hyvät ihmiset ostako niitä ainakaan yhtään kalliimmalla kuin rintapaloja, josta ne on leikattu. Sisäfile on täysin olematon lihapala ja oikeita ei myydä erikseen.
Vierailija kirjoitti:
Sen verran tiedän linnun anatomiasta, että noi pitkät pökäleet mitä sisäfileinä monikin lihatalo myy eivät sisäfileitä ole. Sisäfileen lihas on myös linnulla erityisen hienojakoista ja mureaa. Päätelmä: niinsanotut sisäfileet on leikattu rintapaloista. Ja olen syönyt kokonaisesta kalkkunasta otettua sisäfilettä, joka ei paljon suurempi ollut näitä väitettyjä broiskun fileitä. Ja kalkkuna voi painaa 10-20 kg. Vielä yksi ja, kaikkien eläinten sisäfile jota olen syönyt on ollut punaista lihaa, siis myös kalkkunan.
Ei kalkkunassa ole 'punaista' lihaa, ainoastaan vaaleata tai tummaa,
Veikkaan että on tehty broileri massasta jollain muotilla.
En ole koskaan nähnyt broilerin sisäfilettä myynnissä.
Kidutuksesta ja tehotuotannosta se on tehty.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sen verran tiedän linnun anatomiasta, että noi pitkät pökäleet mitä sisäfileinä monikin lihatalo myy eivät sisäfileitä ole. Sisäfileen lihas on myös linnulla erityisen hienojakoista ja mureaa. Päätelmä: niinsanotut sisäfileet on leikattu rintapaloista. Ja olen syönyt kokonaisesta kalkkunasta otettua sisäfilettä, joka ei paljon suurempi ollut näitä väitettyjä broiskun fileitä. Ja kalkkuna voi painaa 10-20 kg. Vielä yksi ja, kaikkien eläinten sisäfile jota olen syönyt on ollut punaista lihaa, siis myös kalkkunan.
Ei kalkkunassa ole 'punaista' lihaa, ainoastaan vaaleata tai tummaa,
No sit et ole nähnyt oikeata kalkkunaa, itse kasvatettu, itse teurastettu, itse syöty. MOT. ap. (punaista on myös koivissa)
Googlasin ja hämmästyin, broilerin sisäfilettä tosiaan myydään. Itse ostan aina ohutleikkeitä, tai sitten rintaleikkeitä tai koipia tai siipipaloja.
6
Kyllä ne sisäfileet erikseen irrotetaan linnusta, ja rintapalat jatkavat matkaansa. Osa kokonaisina ja osa puolitetaan ohuemmiksi leikkeiksi. - Atrialla työskennellyt
Vierailija kirjoitti:
En ole koskaan nähnyt broilerin sisäfilettä myynnissä.
Onko sulla silmälaput kaupassa? Melkein kaikki lihatalot myyvät tätä feikkituotetta. Isolla lukee paketin päällä.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä ne sisäfileet erikseen irrotetaan linnusta, ja rintapalat jatkavat matkaansa. Osa kokonaisina ja osa puolitetaan ohuemmiksi leikkeiksi. - Atrialla työskennellyt
Miten sinä selität sen, että broilerin sisäfile on lihana aivan samanlaista kuin rintapalat? Kaikki muut sisäfileet mitä olen syönyt ovat olleet täysin poikkeavia muusta lihasta ja huomattavasti pienempiä muihin fileisiin verrattuna. Miksi se olisi kanassa erilainen?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sen verran tiedän linnun anatomiasta, että noi pitkät pökäleet mitä sisäfileinä monikin lihatalo myy eivät sisäfileitä ole. Sisäfileen lihas on myös linnulla erityisen hienojakoista ja mureaa. Päätelmä: niinsanotut sisäfileet on leikattu rintapaloista. Ja olen syönyt kokonaisesta kalkkunasta otettua sisäfilettä, joka ei paljon suurempi ollut näitä väitettyjä broiskun fileitä. Ja kalkkuna voi painaa 10-20 kg. Vielä yksi ja, kaikkien eläinten sisäfile jota olen syönyt on ollut punaista lihaa, siis myös kalkkunan.
Ei kalkkunassa ole 'punaista' lihaa, ainoastaan vaaleata tai tummaa,
No sit et ole nähnyt oikeata kalkkunaa, itse kasvatettu, itse teurastettu, itse syöty. MOT. ap. (punaista on myös koivissa)
Kalkkunan liha on toki tummempaa kuin broileri ja sisäfilee vielä tummempaa, mutta punaiseksi lihaksi en sitä sanoisi http://www.lihatiedotus.fi/www/fi/lihasta_ruoaksi/kalkkuna.php
Broilerissa ja kalukkunassa sisäfileet näyttäisi suhteessa olevan saman kokoiset, broilerilla ei ehkä niin selkeää eroa värissä. http://lihatiedotus.fi/www/fi/lihasta_ruoaksi/broileri.php
kullä rintafile ja sisäfile on kaksi eri osaa. Ja sisäfile on mureampaa.
Sisäfilee = Selässä selkärangan sisäpuolella lantion päässä, naudan kaikkein murein ja arvokkain osa. Pihveiksi pannulle.
Taas saatu pitkä ketju, jossa ap. puhuu ihan huuhaata ja porukka yrittää todistella puolesta ja vastaan.
Jos kanan filee tulee sen rinnasta, niin sitähän voisi kutsua vaikka.... Kanan rinnaksi?
Broilerin sisäfile on siinnä rintalihaksessa hennosti kiinni
Ihan sormin se siitä irtoaa.