Miten saada halut takaisin?

Vierailija

Arkemme on aika vauhdikasta parin lapsen kanssa ja seksielämä on nykyään vähäistä...illalla tunnen itseni niin väsyneeksi,että seksi ei jaksa innostaa.ennen olimme erittäin aktiivisia sillä rintamalla. Koen nyt syyllisyyttä siitä,että seksi on vähäistä..onko vinkkejä,miten tilanteen saisi korjattua?

Kommentit (2)

Puhu muru
Seuraa 
Liittynyt9.10.2015

Hei.

Kiitos kysymyksestäsi. Kerroit, että podet syyllisyyttä koska teillä on seksiä vähemmän kuin ennen lasten saantia.

On aivan luonnollista, että olet nyt väsynyt ja seksi ei aina jaksa innostaa. Haluun vaikuttaa moni asia ja syyllisyyden tunne todennäköisesti vain kasvattaa stressiäsi. Miltä sinusta tuntuisi antaa itsellesi lupa olla väsynyt ja sopia sitten erikseen miehesi kanssa vaikka yhden aamun, päivän tai illan, kun harrastatte seksiä? Varaisitte aikaa, yrittäisitte lapset saada hoitoon, katsomaan telkkaria tai nukkumaan.

Halulle täytyy antaa tilaa ja aikaa kasvaa. Mielen seksuaalisuutta voi helliä eroottisilla ajatuksilla, fantasioilla, haaveilemalla kiihottavimmista seksikokemuksista tai sillä mitä toivoisi tapahtuvan. Usein lapsien syntymän jälkeen seksin määrä vähenee, mutta ennen kaikkea se muuttuu vähemmän spontaaniksi. Eikä se ole aina huono asia. Seksistä voi nauttia, vaikka siihen ryhtyminen olisi yhteinen päätös sovittuna ajankohtana. Lopputulos voi olla silti rentouttava ja hymyn huulille nostava.

Muistakaa nauttia ilman seksiäkin toisistanne. Joka päivän lempeä ja rakastava koskettaminen hipaisujen, halauksien ja suukkojen muodossa on tärkeää. Jos kumppani ei aina huomaa voi itsekin pyytää toista hellimään ja ottamaan kainaloon. Tai jos vastavuoroisesti kaipaa omaa tilaa, siitäkin kannattaa kertoa toiselle. Etenkin pikkulapsivaiheessa on tärkeää puhua ja kertoa, miltä tuntuu. Mikä ihan oikeasti harmittaa tai mikä tekisi olon kevyemmäksi ja mielen iloisemmaksi.

Sinun tapauksessa olisi tärkeää, että kertoisit miehellesi mitä kaipaat. Mikä saisi sinut innostumaan taas seksistä vaikka vähän väsyneenä? Mitä miehesi voisi tehdä? Onko se pitkä esileikki vai jotain aivan muuta, kuten esimerkiksi tiskien hoitaminen? Ja muistathan myös kysyä, mitä miehesi toivoo.

Kärsivällisyyttä ja lempeää halun etsintää sinulle.

Vierailija

Katso Maria Hintikka showta, ihan hyvä keskusteluohjelma seksistä. Nettisivulla on myös useampi portainen harjoitehommeli, tällä hetkellä siellä on ensimmäisenä asteena halauksen tärkeys ja "kuinka" se tehdään. Itse katsoin eilen, oli ihan asiallinen ohjelma.

Käy illalla suihkussa, laita kivat alusvaatteet/yövaatteet päälle, ja vain päätät että tänään se tapahtuu, vaikka kuinka väsyttäisi. Itsellä ainakin halut herää, vaikka olisi kuinka väsynyt. Nukkumaan mennessä aloittaa silittelyn ja pusuttelut, se yleensä johtaa asiasta kolmanteen. :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat