Lapsen jatkuva metelöinti ärsyttää

melusaaste

Viikonloput ovat tuskaa - 4-vuotias puhua pälättää/ laulaa/ huutaa/ itkee tms. taukoamatta. Siis ihan taukoamatta, hiljenee vasta illalla kun nukahtaa. Hermo menee tähän jatkuvaan mölinään. Tosi ahdistavaa ja ärsyttävää, kun ei ole hetkeäkään taukoa.

Kertokaa te viisaat, mitä tässä voi tehdä? Väheneekö tämä kun lapsi kasvaa? Jotain vinkkejä miten harjoitella lapsen kanssa hiljaisuutta.

Kommentit (11)

Vierailija

no ompas kiva, vielä vuosi tolkulla pitäisi kestää tätä melusaastetta. Silloin ok, jos itse saa vähän huilia töissä/ kotona ilman lasta. Viikonloppuna tuntuu, että pää hajoaa ja stressitasot nousee.

Vierailija

Olisiko kannattanut hankkia lapsi vakaassa suhteessa kunnollisen miehen kanssa? Nyt olisi mieskin huolehtimassa ja saisit myös omaa aikaa.

Mitäs läksit.

Ihan oma syy. Olisko kannattanut miettiä.

Mitäs läXit

Vierailija

Sama täällä. Suurin osa kiukuttelua ja itkua. Lisäksi on pieni vauva, joka itkee todella kovalla äänellä. Lähes koko valveillaoloaikansa. Hyvä sulla jos pääset välillä töihin pakoon. Minä en pääse koskaan hiljaisuuteen.

Vierailija

Kuinka paljon lapsi ulkoilee? Miten vietätte päivänne? Millaista tekemistä lapsella on?  Oletteko päivän kotona sisällä vai pääseekö lapsi purkamaan energiaansa vaikka leikkipuistoon ja leikkimään toisten lasten seuraan?

5, voisitko viettää jossain vaiheessa kahdenkeskistä aikaa isomman lapsen kanssa? Hän voi olla huomionkipeä ja yrittää  kiukuttelemalla saada huomiotasi. Palkkaa vaikka lastenhoitaja, että saat aikaa myös itsellesi.

Vierailija

Nyt naiset tiedätte miltä meistä miehistä tuntuu teidän seurassa! Samanlaista jatkuvaa pälätystä, itkua ja valitusta. Hiljenee ja nukahtaa vasta kun saa kunnolla munaa.

Vierailija

Samaa täällä. Poika on nyt kolme.
Olemme opetelleet omaa puuhailua.
Kun lapsen kanssa kahden kesken kotona, aikuinen sanoo että täytyy hetken tehdä omia juttuja ja ohjaa lasta myös omiin touhuihin.
Lapsi saattaa joskus 15minuuttiakin touhuta omassa huoneessaan jotain.
Toimii ja uskon että tuo aikakin kasvaa pikuhiljaa.

On ihana puuhailla sitten taas yhdessä kun molemmat olleet hetken aikaa itsekseen. Ja lapsen itsekseen tekemisen osaaminen kasvaa.

Vierailija

Voisitko laittaa korvatulpat? Musiikkia kuulokkeista? Olet "tavoitettavissa" mutta jos se ylimääräinen mölinä jäisi taustalle. Tsemppiä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat