te jotka ollu lokakuun lopulla kreetalla

Vierailija

eli te jotka olette olleet lokakuun loppupuolella kreetalla millaiset säät teillä ollu?

alkaa ahdistamaan kun ensiviikolla sinne menossa (haniaan) ja luvattu pelkkää sadetta.

onko noi kuinka luotettavia ja miten sitten jos sataa niin baaritkaa ei kiinnosta kun oma tytär 3v tulee mukaan ja olikin ajatuksena lähinnä uida.. :/ nyt harmittaa kallis matka menee pilalle. 

Kommentit (10)

Vierailija

Me ollaan aina oltu lokakuun lopulla Kreetalla, juurikin haniassa. Aina ollut todella kuuma ja ihana sää! Viimeksi myös luvattiin sadetta lomamme ajaksi, mutta eipäs sitten satanutkaan ollenkaan. 

Älä huoli, varmasti saatte kokea aurinkoisia päiviä :-) merivesi ollut myös lämmintä .. 

Hyvää matkaa ! :) 

Vierailija

Olin viime vuonna Plataniaksella (Hanian lähellä) 20-27 pv. Alkupäivät olivat lämpimiä ja loppulomasta kelit muuttuivat "syksyisemmiksi". Lämpötila pysyi kuitenkin n 20 asteen korvilla. Paikat alkoivat omassa lomapaikassa mennä kiinni, mutta Haniassa tämä ei ehkä näy niin selvästi. Sadepäiviä ei ollut. 

Vierailija

Me olemme lähdössä Turkkiin ensi keskiviikkona (Antalyaan) ja koko viikoksi on luvattu sadetta. Väännän täällä itkua ja yritän pakata samalla. Olimme Kreetalla vuonna 2010 syysloma-aikaan, muistaakseni 14.-24.10. Aluksi Plataniaksessa oli todella ihanat ilmat, mutta pikku hiljaa viileni ja loman loppupuolella oli sadepäiviä ja noin +20 C. Loman aikana Plataniaksen kaupoista ja ravintoloista suurin osa sulkeutui. Lomasta jäi kuitenkin ihanat muistot.

Toivotaan, että sade-ennusteet eivät pidä paikkaansa, tai ainakaan toteudu niin pahoina kuin luvataan. Meillä näyttää siltä, ettei nähdä Turkissa ollenkaan aurinkoa.

Vierailija

Vaikka siellä sataisikin niin ei se ole sellaista kokoaikaista syysadetta kuin Suomessa vaan ajoittaisia kuuroja ja sitten taas paistaa.

Vierailija

Meillä oli aurinkoista ja melko lämmintä päivisin, yöllä viileää. Ei uitu meressä ollenkaan. Hyvä puoli on, että on vähemmän turisteja, joten sopii paremmin busseihin ja nähtävyyksiä katselemaan. Huono puoli on, että jotkut tavernat voi olla jo suljettu ja pienissä kaupoissa on vähemmän valikoimaa. 

Jotkut nähtävyydet saattaa olla jo suljettu, kannattaa selvittää etukäteen jos kauas aikoo lähteä. Esimerkiksi kahluusaarelle ei muistaakseni pääse tai edes kannata mennä enää, mutta jos vuokraa auton niin voi lähistöllä pyörähtää ja katsella vuoristomaisemia.  

Vierailija

Me ollaan oltu. Paikalliset kulki toppatakeissa, kun me kärvisteltiin uikkareissa. Kaikki ravintolat sulkemassa ja kausi ohi, tosi aavemaista ja ahdistavaa. Yhtenä päivänä paistoi aurinko. Ostettiin torilta jotain halpisfleeceja, että tarjettiin nukkua. Lämmintä vettä ei tietty tullut, kun autinko ei lämmittäny sitä. Vuokrattiin päiväks auto, et oli ees jotain tekemistä sateessa. Vika yö valvottiin, kun hitellin työntekijät piti bileet, yks meitä vilkuillut ällö baari-mikko kiipes oartsille ja yritti väkisin kämppään sisään. Huikee loma oli, parasta kotiinpääsy...

Vierailija

ai kun kiva :D just vedin itkupotkuraivareita täällä ton sateen takia...nyt sitten luen ettei voi ees shoppailla....jos paikat kiinni mielenkiitonen loma tulee......fuuuuuuuuuuu

Vierailija

Miksi et ottanut selvää kun varasit matkaa?
Turistisesonki loppuu lokakuun puolessa välissä.Samaan aikaan kun ilmat muuttuvat epävakaisemmaksi.
Kanarialla on tällä hetkellä hyvät ilmat,n.27c.
Lokakuun lopulla kannattaa lähteä esim Lanzarotelle,ei Kreikan saarille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat