Ajattelin tehdä pekoniin käärittyjä broilerinfileitä. Miten ne kannattaa tehdä? Paistanko ensin fileet pinnoilta ja sitten
laitan pekonin ympärille ja uuniin? Vai paistanko suoraan kypsäksi pekoni fileen ympärillä alusta asti..?
Kommentit (4)
Juuri niin kuin edellä! Paitsi että taskuun pestoa. Nam!
Mausta broilerifileet. Esim. Kurkumaa, paprikaa, hienoksi pilkottua sipulia, mustapippuria, merisuolaa ja sitruunaa. Laita vuoka valmiiksi, voitele se, pohjalle esimerkiksi bataatti, porkkana ja sipulilohkoja, niille sopivasti suolaa. Vuoka uuniin lämpenemään 200:aan. Sen jälkeen pannu oikein kuumaksi, voi siihen ja kun voi alkaa ruskistua, ruskistat broilerfileet kaksi minuuttia molemmin puolin. Kääri fileet pekoniin ja laita uuniin. Nosta uunin lämpötila 250 asteeseen, jotta pekoni paistuu. Kun pekoni näyttää sopivalta, broilerit ja muu ruoka on valmista.
Olen käärinyt maustetut fileet pekoniin ja paistanut pannulla väriä pintaan. Lopuksi uuniin hetkeksi että kypsyvät sisältäkin, 175-200 astetta n. 15-20 minuuttia riippuen fileiden koosta. Fileeseen voi leikata taskun ja laittaa sinne vaikka sinihomejuustoa.