Vierailija

Tutkin kaikkia satoja pulloja ja purkkejani, löysin muutamia vanhaksi menneitä kampaamotuotteita, joista on yli puolet vielä käyttämättä. Esimerkkinä kaksihaaraisten estoon tarkoitettu aine, mennyt vanhaksi vuonna 2013. Voiko mielestänne vielä käyttää, vai onkohan jo teho mennyt. Tuoksuu ainakin vielä ihan samalle. 

Kommentit (5)

Vierailija

Jos näyttää, tuoksuu ja tuntuu ok:lta, niin kokeile. Parhaat tehot saattaa olla jo mennyttä. Jos aine on selvästi kerrostunut, muuttanut koostumusta, kuivahtanut jne. niin roskiin vaan. Kannattaa ehkä eka kuitekin kokeilla pienelle ihoaluelle ja katsoa tuleeko mitään ärsytysoireita.

Itse käyttelen kyllä huoletta "vanhoja" hoitoaineita sun muita, kun niitä aina kertyy kaappeihin enemmän kuin ehtii käyttää ennen parasta ennen -päiväystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Käyttäisin varmaan ihan huoletta jolleivat haise härskille tai muuten oudolle tai pahentuneelle, nuohan ovat poishuuhdeltavia eivätkä koske esim. silmiin.

Hiusvärejä en käyttäisi enempää kuin joku pari kuukautta vanhentuneina (tai siis jos ylipäätään värjäisin hiuksiani...)

Vierailija

Siis varsinkin se kaksihaaraisten estoon tarkoitetun tuotteen luulisi olevan ihan käytettävissä kun se ei koske edes päänahkaan.

-3

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat