Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ostin kiivejä ja se valkoinen keskikohta on kova. Miksi?

Vierailija

Kun sen kiivin halkaisee, niin keskellä on valkoinen kohta ja se on kovan tuntuinen, vaikka normaalistihan niiden pitäisi olla pehmeitä ja syötäviä. Nyt ei tee mieli sitä kohtaa kiivistä syödä. Onko nämä kiivit  nyt raakoja vai mikä niitä riivaa?

Kommentit (4)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

No mitäs luulet?

Kröhöm.. Vastasitko mielestäsi AP:n kysymykseen? Mikä vastaus se tuollainen "No mitäs luulet?" oikein on? Ole hiljaa, jos et osaa vastata kysymykseen kunnolla.

AP:lle. Raakoja varmasti silloin ovat, en muuta selitystä keksi.

Vierailija

Se johtuu siitä, että eksoottiset hedelmät tuodaan Suomeen raakoina. Sitten varastossa ja kaupoissa niitä pidetään kylmässä. Hedelmä ei kypsy normaalisti ja itse asiassa paleltuu.

Joskus siis palelultunut vielä raaka kiivi on sellainen että se vihreä osa on paleltuessaan tummunut ja mennyt muussiksi, mutta valkoisen keskusosan kovuus viittaa siihen että hedelmä on oikeastaan vielä raaka.

Oikealla tavalla kypsyneen kiivin vihreä osa on kauniin kirkkaan vihreä eikä mössömäinen vaan kiinteä vaikka sen verran pehmeä että sitä voi lusikoida. Kypsän kiivin keskusosa on myös tarpeeksi pehmeä syötäväksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat