Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ostin kiivejä ja se valkoinen keskikohta on kova. Miksi?

Vierailija
16.10.2015 |

Kun sen kiivin halkaisee, niin keskellä on valkoinen kohta ja se on kovan tuntuinen, vaikka normaalistihan niiden pitäisi olla pehmeitä ja syötäviä. Nyt ei tee mieli sitä kohtaa kiivistä syödä. Onko nämä kiivit  nyt raakoja vai mikä niitä riivaa?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
16.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mitäs luulet?

Vierailija
2/4 |
16.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No mitäs luulet?

Kröhöm.. Vastasitko mielestäsi AP:n kysymykseen? Mikä vastaus se tuollainen "No mitäs luulet?" oikein on? Ole hiljaa, jos et osaa vastata kysymykseen kunnolla.

AP:lle. Raakoja varmasti silloin ovat, en muuta selitystä keksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
16.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munkin valkonen keskikohta on ihan kova!!vink vink...

Vierailija
4/4 |
16.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se johtuu siitä, että eksoottiset hedelmät tuodaan Suomeen raakoina. Sitten varastossa ja kaupoissa niitä pidetään kylmässä. Hedelmä ei kypsy normaalisti ja itse asiassa paleltuu.

Joskus siis palelultunut vielä raaka kiivi on sellainen että se vihreä osa on paleltuessaan tummunut ja mennyt muussiksi, mutta valkoisen keskusosan kovuus viittaa siihen että hedelmä on oikeastaan vielä raaka.

Oikealla tavalla kypsyneen kiivin vihreä osa on kauniin kirkkaan vihreä eikä mössömäinen vaan kiinteä vaikka sen verran pehmeä että sitä voi lusikoida. Kypsän kiivin keskusosa on myös tarpeeksi pehmeä syötäväksi.

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi viisi