Kuka, millainen perhe ostaa lauantai, gotler tms.makkaratankoja
Onko teillä joku siivutuskone vai missä käytätte? Olin eilen K - kaupassa ja eräs äiti oli ostanut 2 tankoa- ei kai niistä mitään keittoa tms. Voi valmistaa
Kommentit (11)
Mieheni tykkää leikata niistä ronskeja viipaleita leivän päälle.
Jaa, ihan normaalisti leivän päällä käytetään. Leikataan puukolla siivuja.
Mä leikkelen niistä palasia koirille, joita saavat etsiä ympäri pihaa.
Vierailija kirjoitti:
Mieheni tykkää leikata niistä ronskeja viipaleita leivän päälle.
Juuri näin! En ymmärrä, miksi makkaraviipaleen pitäisi olla melkein läpinäkyvän ohut. Sentin siivu reissarin väliin ja sinapit päälle, niin se on jo makkaraleipä.
Vierailija kirjoitti:
Mä leikkelen niistä palasia koirille, joita saavat etsiä ympäri pihaa.
Ketkä etsivät koiria?
Siivutuskone...? Miksi ihmeessä pitäisi olla sellainen, kun veitsikin on olemassa? Yleensä lauantaimakkarapötköstä tehdään porilaisia, nam nam. Ja toki voi leivän päälle laittaa itselleen sopivan paksuisen siivun.
Nr. 1, ei kannata kuorineen siivuttaa, koska se kuori on muovia. Ei lauantaimakkarapötkössä ole sen makkaran päällä mitään muuta kuorta kuin tuo muovi. Taidat nyt sekoittaa lenkkimakkaraan tai grillimakkaraan. En kyllä lenkkimakkaran kuortakaan söisi.
Meillä syödään silloin tällöin porilaisia. Ihan hyvä pikaruoka.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä leikkelen niistä palasia koirille, joita saavat etsiä ympäri pihaa.
Ketkä etsivät koiria?
Ne leikatut makkaranpalaset etsivät koiria ympäri pihaa, ihan niinkuin tuossa yllä jo kerrottiin.
Jokainen joka ei halua paperinohuita siivuja. Ei niistä voi laittaa ruokaa.
Niistä voi tehdä ihanan 1960-luvun retron: makkarakupit. Makkarasta leikataan kuorineen 8-10 millin viipaleita. Kun niitä paistaa pannussa, ne käyristyvät kuppimaisiksi. Siihen kuppiin kaadetaan keitettyjä herneitä ja/tai porkkanapaloja. Seuraksi perunamuusi, sinappi ja maustekurkku, nam!