Martina Aitolehden uusi blogipostaus ja ajatuksia siitä

Vierailija

Martina: Vaikka kuinka yrittäisit kiillottaa julkisuuskuvaasi, olet valitettavasti edelleen huonoin mahdollinen esikuva nuorille naisille silikonitisseinesi ja pistoksilla kohotettuine kasvoinesi. Myös äärimmäisen nolo menneisyytesi kaikkine (pahoinpitely-, ulosotto- ym.) sekoiluineen tulee valitettavasti elämään omaa elämäänsä netissä ja säilymään ihmisten mielissä vielä pitkään... 

Mielestäni olet täysin väärä henkilö kommentoimaan ulkonäkökeskeisyyttä MISSÄÄN asiassa tai alalla, koska oma elämäsi ja "työsi" pyörii täysin omasi ja muiden ulkonäön ympärillä. Kaksinaismoralismisi on suorastaan liikuttavaa, siis sikäli, ettet ilmeisesti itse tiedosta sitä ollenkaan. Suurin ammatillinen "meriittisi" tällä hetkellä lienee jonkun tyhjänpäiväisen tositv-sarjan luotsaaminen, sekä naisia esineellistävän ja (keinotekoisen, lue: silikonirintojen, pumpattujen huulien ja hiuslisäkkeiden) ulkonäön ympärille keskittyvän "kauneuskilpailun" järjestäminen. Huono esikuva olet myös siksi, että omilla tuloillasi et tulisi päivääkään toimeen, jollei sinulla olisi elättäjänä toisen lapsesi isää, suomeruotsalaista hulivilipoikaa, jolla onneksi on sen verran likviditeettiä ja perittyä rahaa, että perhe pysyy leivässä (siitä huolimatta, että taitavat ne hänenkin bisneksensä mennä tällä hetkellä päin persettä, jos näin saa sanoa). 

Toivon ja rukoilen, ettei oma tyttäreni IKINÄ ota mallia kaltaisistasi naisista, Martina. Luojan kiitos, parempia esikuvia (fiksuja, koulutettuja, omillaan pärjääviä, ulkoisesti ja sisäisesti kauniita naisia) löytyy paljonkin, he vaan eivät tee itsestään numeroa tunkemalla paskajulkisuuteen tai ala-arvoisiin tv-ohjelmiin ja "kauneuskilpailuihin." En ikipäivänä haluaisi nähdä omaa tytärtäni yli kolmekymppisenä siinä tilanteessa missä sinä olet nyt: Täysin riippuvainen lapseni isän tuomasta taloudellisesta turvasta ja roskajulkisuudesta. 

No, mutta niin kai se menee, että jokainen pelaa niillä korteilla, mitä on annettu! Niin teet sinäkin Martina ja hyvin olet siihen nähden pärjännyt, että ne sinun korttisi eivät sieltä ihan parhaimmasta päästä tainneet olla. Tasan ei mene nallekarkit tässä elämässä...

Kommentit (2)

Vierailija

Enpä ole lukenut Martinan blogia,mutta on hänen pisteet silmissäni viime aikoina nousseet, sano ap mitä sanot.
Kukin taplaa tyylillään, minusta Martina on nykyään ihan ok.

Vierailija

Kävin lukemassa, siis toi Fitness-kirjoitus? Toihan oli täyttä asiaa. En mäkään muuten Martinasta tykkää ja joo on feikkiä ulkonäkönsä sieltä ja täältä, ja elämänhallintakin ollut hukassa enkä arvosta kumppanin vaihtoa lennosta kun lapsi on vielä vauva, mutta ei se sitä poista että tässä oli oikeassa. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat