Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Luin kampaajalla tänään artikkelin suolan käytöstä ihonhoidossa. Kovasti hehkutettiin. Pitäisi ilmeisesti olla nimenomaan emäksistä suolaa, esim. Meinebase. Onko tämä siis ihan eri asia kuin tavallinen merisuola? Artikkelin kirjoittaja pesi kasvonsa ensin miedolla puhdistuaineella ja päälle suolahuuhtelu. Ei kuulemma toiminut vaan piti lisäksi suihkia suolasuihkeella (suolaa + vettä) ja kohta oli todella hyvä iho ja kaikki rasvat jäivät pois käytöstä. Mielenkiintoista. Tekisi mieli kokeilla. Onkohan tuo suolausihke myös emäksisellä suolalla vai millä? Kokemuksia?!

Kommentit (3)

Vierailija

Itselläni on käytössä tuo meine basen emäksinen suola ja suosittelen. Merisuolan ph-ta en tiedä mutta meine basen juju on juuri tuo emäksisyys. Teen pieneen suihkepulloon seoksen 0. 5dl keitettyä vettä ja 1/2tl suolaa ja suihkin tällä kasvot illalla kasvopesun jälkeen ja aamuisin pyyhin suolavedellä kostutetulla vanulapulla ja meikki päälle. Itselläni kesti 6-viikkoa etten tarvinnut enää kasvorasvaa, sen aikaa jouduin sipaisemaan poskipäihin voidetta, tosin aloitin suolan käytön talvipakkasilla. Lisäksi käytän suolaa saunassa koko keholle ja lasteni kylpyvedessä 6kk-5-vuotiaille eikä tarvitse ihoa rasvailla.

Vierailija

Mulla ei vaikuttanut yhtään mitään, mutta mulla on toisaalta muutenkin paksu, rasvainen nahka, jolle tuntuu olevan ihan sama mitä sille pesun ja voitelun suhteen tekee. Kestää mitä vaan eikä toisaalta reagoi myönteisesti (kuten ei kielteisestikään) mihinkään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat