Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Parisuhdeasiat solmussa - en jaksa ajatella niitä enää!

Vierailija

Nyt on sellainen juttu, että ensimmäinen oikea parisuhteeni on jonkinlaisessa kriisissä. Olemme olleet yhdessä pian neljä vuotta, mutta emme asu yhdessä. Parisuhde on välillä ollut melkoista vuoristorataa ja syitä siihen on monia. Ensinnäkin, tiedostan olevani välillä hankala ihminen ja tämän ollessa ensimmäinen parisuhteeni, on miehellä ollut kyllä kestämistä. Ollaan välillä riidelty turhanpäiväisistä asioista, välillä tärkeistä. Taisin olla vielä liian lapsellinen meidän alkaessa seurustelemaan, mutta olen kasvanut paljon!

Menneet virheet kummittelevat molempien mielessä, vaikka pahoista töppäilyistä on jo rutkasti aikaa. Liekkö muistot koskaan häviävät, muuten kuin kumppania vaihtamalla?

Eroa mietitään silloin tällöin, jos ollaan oikein rajusti riidelty. Mies on riitatilanteessa hyvin hankala ja sanoo mitä sylki suuhun tuo, haukkuu ja uhkailee erolla.

Viime riidasta, jossa noin kävi taitaa olla kuukausi. Yhdessä vietetään aikaa edelleen ja olo on ihan hyvä, mutta en todella tiedä, näenkö enää yhteistä tulevaisuutta miehen kanssa. En vain jaksaisi miettiä asiaa enää. Tutut ovat hämillään ja kyselevät, olemmeko eronneet vai emme.

Koko tämän vuoden olen vain antanut ajan lipua ja en itsekkään tiedä, olemmeko yhdessä. Ajatus parhaan ystäväni menetyksestä tuntuu karmaisevalta. Emme tapaile muita ja olemme kuin parisuhteessa kuitenkin. Tilanne on hankala. En edes tiedä miksi kirjoitin. Onko väärin, jos antaa asioiden vain edetä omalla painollaan ja ei tee päätöstä nyt yhdeltä istumalta? Mies tietää kyllä missä mennään, tilanteestamme puhutaan silloin tällöin kyllä.

Kommentit (1)

Vierailija

Älä ajattele toisarvoisia asioita, vaan rakasta ja kunnioita hieman miestäsi. Siinä se, ja kaikki on paremmin kuin ennen!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat