Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pientä suolaista- mitä?

Vierailija

Meille on tulossa tätini ja hänen avopuolisonsa illalla kahville, mitä pientä suolaista tarjoaisin kahvin kanssa - suolainen piirakka tai karjalanpiirakat tuntuvat jo niin kulutetuilta ideoilta. Mitä se voisi olla pasteijat on niin rasvaisia...

Kommentit (7)

Vierailija

Tee jokin kevyt, ihanasti maustettu keitto ja tuoretta leipää kyytipojaksi. Lasit viiniä tai jos ovat raittiusihmisiä, niin muuta juotavaa. 

Kahvi ei minusta kuulu iltatapaamisiin. 

Vierailija

Pakko tarjota kahvia - tätini ei syö mitään klo 16 jälkeen ( siis ns. ruokaa joten keitto on poissuljettu) vaikka kahvia nauttii iltaisin leipien yms.kera. Tarjosin kerran ruokaisaa salaattia ja ei suostunut syömään- --

Vierailija

Mä uskaltaudun kuitenkin ehdottamaan kaali- tai sienipiirakkaa. Sopii vuodenaikaan, erilaisia versioita on paljon (taikinapohja, maustaminen jne.). Jos kaalipiirakasta haluaa tuhdimpaa, täytteeseen voi lisätä jauhelihaa. 

Vierailija

Tee vähän niin kuin korvapuusteja, mutta suolaisia. Kauli hiivataikina ohueksi levyksi ja ripottele sille mitä mieleen tulee, juustoa, kinkkua, kasviksia, mausteita... Kääri rullalle, leikkaa viipaleiksi ja paista uunissa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat