Emme jaksa enää lapsiamme... Uusi ketju, edellinen lukittiin.152

Vierailija

Adhd-lapsen äiti täällä taas kommentoi. Pyysin neuvoa mitä teet jos lapsi ei suostu esim. siivoustilanteessa tekemään mitä pyydät ja siitä tulee riitaa.

Itse jättäisin huomioimatta, ei edes negatiivista huomiota. Perheenne on tottunut tietynlaiseen toimintatapaan ja reaktioihin ja vaikka se, että sinä hermostut, ei ole hyvä reaktio, lapsi kuitenkin odottaa sitä. 

Älä reagoi, nosta itse vaatteet ja jätä lapsi huomioimatta. 

Suosittelen myös jokaiselle adhd-liiton sivuja, oli lapsella adhd tai ei. Em. sivuilla on paljon vinkkejä lasten kanssa toimimiseen, niistä voi jokainen vanhempi poimia ne mitkä sopivat omaan arkeen.

Kommentit (2)

Vierailija

Jos edellinen ketju lukittiin, niin sen luulisi kertovan sinulle jotain. Voin toki ilmiantaa tämän, jos et muuten kykene ymmärtämään, pitääkö keskustelua jatkaa vai ei.

Vierailija

Vaikka ketju ois ollu provo, se ei poista sitä tosi asiaa että tällaisia perheitä on.

Ihmiset on valistuksen tarpeessa ja disinformaation levittäjiä riittää. Höyryten neuvotaan jyrkkiä rangaistuksia, jäähyttämistä ja henkistä väkivaltaa alistamisen muodossa.

Ihminen oppii kunnioittamaan muita ja muiden rajoja sen kokemuksen kautta että häntä itseään ja hänen rajojaan kunnioitetaan. Lapselle on paljon konkreettisempaa kokea eri IHMISTEN rajat, joistain yleismaailmallisista "rajoista" puhuminen on vähän ku selittäis av-mammalle metafysiikka. Eli turhaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat