Vierailija

Moni asia kyllä ärsyttää mut eiks se ole eri asia. Miltä ahdistus tuntuu?

Kommentit (7)

Vierailija

Ahdistus on sellainen levoton ja aktiivinen painostava olo. Ihan erilainen kuin vaikka masennus, joka on passiivisempi ja surullisempi. Ahdistus on jotain sukua minusta sille ololle joka on jos vaikka odotat hammaslääkäriin kun pelkäät tulevaa toimenpidettä- sellaista levotonta "pakene tai taistele" oloa, jota ei voi kuitenkaan purkaa pakenemiseen eikä taistelemiseen vaan täytyy vaan kestää.

Vierailija

Sellanen painostava kauhea olo, kun ei pysty tekemään asialle mitään. Pahimmassa ahdistustapauksessa se vaan purkautuu yhtäkkiä hallitsemattomasti, esim. viimeksi yhtäkkiä huomasin vaan purevani itseäni kädestä kauhean lujaa. Ei siinä hetkessä sattunut yhtään, mutta kauhean kokoinen mustelma tuli ja kyynärvarsi kokonaan kipeä

Vierailija

Sama juttu täälläkin. Joskus tulee joku minuutin parin ehkä ahdistava olo jostakin päin peräsintä menneessä asiassa, mutta se kestää tosiaan vain sen pari minuuttia. Mieheni on ollut ahdistuksen takia jopa sairiksella joskus, mutta vaikka olen yrittänyt häntä ymmärtää, niin en pysty.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat