lapsi heräilee yöt eikä nuku päiväunia

väsynytäiti

Hei. Pian 2 vuotta täyttävä poikani ei siis nuku juuri mitään. Iltaisin leikimme ja lopulta ennen nukkumaan menoa yritämme rauhoittua ja viemme sen sitten sänkyyn. Hän ei nukahda jos jätämme hänet yksin huoneeseen nukahtamaan. Vaan hän huutaa niin kauan että sinne menee ja ottaa syliin. Sitä huutoa saattaa jatkua tunteja. Yöllä se heräilee 15 minuutin tai tunnin välein joskus jopa 15 kertaa yössä.
Lapsella on ollut unikoulua ja uniapnea. Mutta se ei nuku päiväuniakaan. Saattaa nukahtaa 15 minuuttia ja sitte taas huutoa ja haluaa vaan alkaa leikkimään. Virtaa löytyy. En tiedä enää miten auttaa lasta. Allergioita ei pitäisi olla. Olen ihan nuutunut....

Kommentit (8)

Vierailija

Ole johdonmukainen. Kun sänkyyn on viety ei enää temppuilua. Huoneessa ei keskustella. Ei katsekontakyia. Peitellään ja lähdetään. Joka kerta pidennät sitä kuinka äkkiä menet. Varmista ettei hammaskipuja yms. Missä nukkuu päivisin?

Vierailija

Refluksilta kuulostaa. Onhan teillä siihen lääkkeet? Meillä auttoi Nexium-kuurit, aina kun tilanne oli hankala, välillä oltiin ilman.  muista kokeilluista lääkkeistä ei ollut hyötyä. Lapsi on varmasti itsekin tosi väsynyt, joten panosta siihen että hän pystyy nukkumaan. Noin isolla voi hyvin olla vielä refluksia, meillä se helpotti vasta n. 4v kohdalla niin että ei tarvitse enää lääkitystä, ruokavaliohoito riittää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat