Nasonex-lapsen (2,5v) korvatulehduksen hoitoon - kokemuksia (tai joku muu vaihtoehtohoito)?

Vierailija

Lapsella todettiin jo kolmas korvatulehdus, antibiootit ja kipulääkkeitä määrättin. Kotona googlailin vaihtoehtoisia hoitomuotoja ja monelle lapselle näytetään määrätyn Nasonex-nenäsuihketta korviin tulehduksen parantamiseksi. Onko tää yleisesti tiedossa lääkärien keskuudessa vai pitääkö erikseen löytää joku Nasonex-tekniikkaan erikoistunut lääkäri? En haluaisi aloittaa ab-kuuria jos ei pakko. Nyt kipulääkkeet päällä ja katsotaan mikä tilanne huomenna. Muutkin vaihtoehdot, josta jollain positiivisia kokemuksia korvatulehduksen hoidossa kiinnostaa! Ymmärrän toki että voi olla se ab-kuuri on pakollinen, mutta haluaisin ensin koittaa selvitä jotenkin muuten. Kipulääke näytti aluksi toimivan, mutta nyt näköjään tyttö itkeskelee tuolla sängyssään, eli heippa ja vastauksia toivoessa...

Kommentit (7)

Vierailija

en tiedä Nasonexista mitään, mutta oletteko käyneet korvalääkärillä? Korvakierteessä kannattaa mielestäni siirtyä lastenlääkäriltä korvalääkärin hoitoon. Ja oletko antanut kipuun sekä parasetamolia että ibuprofeenia, jos on noin kipeä? Kokemukseni mukaan sellainen tulehdus, johon kipulääkkeet ei auta, on kyllä vaatinut sen ab-kuurin... Paranemisia!

Vierailija

Kuulostaa hippeilyltä mutta olen saanut hoidettua kaikki lapsen korvatulehdukset valkosipulitupoilla. Kolme murskattua valkosipulin kynttä sideharsoon ja korvaa vasten, ihoteipillä kiinni. Vaihda kun alkaa kuivua.

Vierailija

Viimeiselle vastaajalla lisäkysymys: meidän tytöllä alkoi korvalehti punoittaa ja sanoi että kutittaa. Ei vissiin sovi eli joku allerginen reaktio vai onko korvalehden punehtuminen normaalia?

Särkyä ei ole ollut nyt särkylääkkeiden myötä, huomenna seurantakäynti.

Vierailija

Meillä lapselle määrätty nasonex siitepölyallergiaan. Käytännössä on huomattu että jos nasonex ei ole käytössä niin usein flunssan jälkeen tulee korvatulehdus. Mutta jos aloitetaan nasonex ajoissa niin ei tule tulehdusta. Joskus on selvitty myös ilman kuuria kun on jo kivun alkaessa heti aloitettu tuo nenäsumute.

Vierailija

Kiitos vastauksesta. Tyhmä kysymys ehkä, mutta laitetaanko toi Nasonex siis korvaan vai normaalisti nenään? On kuulemma reseptilääke, eli kysyn huomenna kun mennään lääkärille. 

Terv. ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat