Vierailija

Jostain pienestä jutusta kyse. Itsellä piilolinssien läträys ja naaman pesu.Ei vaan aina jaksais,

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Kaikki vaatii itsensä pakottamisen. Onnistuu silloin jos onnistuu, enkä edes yritä pakottaa itseäni mihinkään ylimääräiseen. T. Laiska paska. Eikun siis masentunut.

Jenna

Purentakiskojen pesu, naamapesu iltaisin, tiskikoneen täyttö ja tyhjennys ja se, kun tiskivuori kasvaa aina koneen ollessa päällä tai kun kukaan ei ole sitä tyhjentänyt. Mainosten kertyminen eteisen lipaston päälle, vesipullon pesu, eväsrasioiden roudaus, joka-aamuinen puurokattilan tiskaus, tavaroiden paikoilleen laitto...

Vierailija

Iltaisin väsyneenä kasvojen ja hampaiden pesu tai ihon kuivaaminen, rasvaaminen ja vaatteiden pukeminen suihkun jälkeen. Aikaisin aamulla herääminen, kun nyt jo on niin pilkkopimeää silloin kun pitäisi nousta.

Vierailija

Ärsyttää kun eteinen on täynnä lehtiä joka aamu kun herää. Turhia lehtiä ja mainoksia tulee, tulee ja tulee. 

Kieltoa ei voi laittaa, koska ruokamainokset haluan lukea ja käyttää niitä, mutta 90% mainoksista ja paikallis"lehdistä" turhaa soopaa.

Vierailija

Kauppakassien kantaminen on jostain syystä ihan uskomattoman vastenmielinen juttu. Kauppaan lähtemistä venyttää ja venyttää, ettei vaan tarvitsisi kantaa niitä kasseja ensin kaupasta autoon (ehkä 20 m) ja sitten vielä parkkipaikalta kotiovelle (100 m). 

Tuo purentakiskon pesu on kyllä kanssa toinen, en edes muistanut miten ärsyttävää se oli (enää en tarvitse), ennen kuin täältä luin maininnan :D

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat