Vierailija

Eikö senkin rahan olisi voinut käyttää johonkin tärkeämpään.

Kommentit (4)

Vierailija

Ei tarvita eikä sovi verovaroilla kustannettavalle kanavalle. Ihan idiotismia ja lisää vain paineita pienten lasten perheisiin, ei vähennä niitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei, ei todellakaan tarvita. Seksiähän ei tosiaan vielä tungetakaan tässä maailmassa ihmisten nenien eteen mitenkään tarpeeksi, ehei, ei esim. netissä ja muilla kanavilla! Kyllä tosiaan ylen tarvitsee opettaa kansa nyt nussimaan, muuten ei tule valmista.

Ylen(kin) taso on tätä nykyä aika surkea. Joidenkin kanavien olisi hyvä pysyä älyllisinä ja asiallisina, tarjolla tulisi olla laatuohjelmia hyvien dokkareiden ja marginaalielokuvien muodossa, mutta liikaa vaadittu näemmä, kun nyt tuoltakin suolletaan tuollaista huomiohuoraamista. Tuollainen luokaton ohjelma ei saa avaamaan telkkaria enää edes sitä paria kertaa vuodessa, kaupallisiahan ei enää aikoihin ole oikein pystynytkään katsomaan. Avaan telkkarin oikeastaan enää vain katsoakseni leffoja tai sarjoja tilauksesta, muuten useimmiten turha vaiva.

Vierailija

Herää kysymys, että miksi yle tahtoo lähettää moista. Uudet työntekijät eivät aina tuo hyvää. Olisin halunnut, että edes joku kanava säilyisi katsottavaa, edes tuo valtiollinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat