Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olisi kiva ostaa kaupasta styroksi kurpitsoja mitä voi askarrella. Eikä pilaannu kuten aidot kurpitsat. Muutenkin todella vähän halloween karkkeja ja herkkuja. Mitään halloween koristeluja ei oikein myydä tai on huono valikoima. Muutenkin vähän mitään erikoispäiviä vietetään Suomessa. Halloween olisi kiva lisä juhlapäiviin.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos luotaisiin yhdessä av-mammojen kanssa nykyaikainen KEKRI-JUHLA. Se olisi uusi kiva suomalainen perinne. Nuoria Halloween kiinnostaa paljon, joten miksi ei laitettaisi pystyyn omat vielä trendikkäämmät kekrijuhlat, joita sitten turistitkin voisivat tulla tulevaisuudessa seuraamaan.

Vierailija

Kyllä noita Halloween-tavaroita tuntuu kaupoissa olevan, Tiimari tosin taisi jättää aukon tarjontaan. Mukava juhla, lasten suosikki! Pidetään usein kauhunaamiaiset. Jonakin vuonna tehtiin kavereille "kummitustalo", jonka läpi piti kulkea että pääse herkkujen luo. Lapset osallistuvat mielellään suunnitteluun ja askartelevat innoissaan luurankoja ja muuta pelottavaa. Mielikuvitusta peliin, niin ei tarvitse niin ostella valmista :)

Vierailija

Lehdistö voisi tehdä Kekristä jonkin IT-jutun. Sen voisi Suomessa kaupallistaa, niin että teinit ja lapsetkin jaksaisivat innostua asiasta. Meillä on rikas kulttuuri, joten miksi ei esitellä maailmalle sitä. Jotenkin naurettavaa, että jotain halloweenia juhlitaan kun esim. voitaisiin kehittää kekrikulttuuria eteenpäin.

Vierailija

Mä en näe halloweenissa mitään naurettavaa, se on kuitenkin eurooppalaista perua. Ihana ja hauska juhla jolloin saa kunnon karnevaalihenkeä ja naamiaisia, joita harvoin Suomessa on. Tilaa juttuja netistä, ulkomailta saa kaikkea kivaa. Itse järkkään juhlat joka vuosi, ja ystävät jo niitä odottavat. :)

Minusta Halloween on kiva juhla. Suomessa on muutenkin tosi vähän mitään karnevaalimeininkiä tai juhlia ylipäänsä. Joulukin on kauhea pönötysjuhla.

Ajattelimme muksujen kanssa pitää myös omat halloweenpippalot. Ovat aivan täpinöissään jo ja suunnittelevat kovasti omia asujaan.

"You are more like Wraith than you know."
"I'm not sure I like the sound of that."
"There is much about Wraith that you do not know, Sheppard."

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat