Vierailija

Ajateltiin käyttää harsovaippoja vastasyntyneellä, mutta jos niitä ei lasketa, kuinka monta harsoa muuhun tarkoitukseen tarvitsee/olisi hyvä olla? Kellään vinkkiä mistä saisi halvalla (muuten kuin käytettynä)? 20e per kolme puklurättiä on mielestäni vähän liikaa.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meillä oli harsovaipat, ja samat harsot myös muussa tarkoituksessa. Kolmekymmentä harsoa yhteensä, hyvin pärjättiin. Myöhemmin siirryimme kestoihin, mutta harsoja käytettiin sitten hoitopöydällä alustan päällä ja kuivauksessa, siihen olisi riittänyt kuutisen harsoa.

Minä ostin kangaskaupasta harsokangasta metritavarana, tuli paljon halvemmaksi. Nettikangaskaupoissa on välillä hyviä tarjouksia, esim. Kangastukussa.

Vierailija

Tämäkin riippuu lapsesta. Meillä vain muussa käytössä harsot, eli käytimme kertiksiä. Meillä ensimmäisen lapsen kanssa taisi olla käytössä 20 harsoa. Ja silti tuntui vähältä. Hän kuolasi ja puklasi urakalla. Seuraavan kanssa olisi pärjätty 5. 

Oletko katsonut Ikeasta, ennen oli halpoja harsoja.

Vierailija

Esikoisen kanssa oli käytössä aika monta, äitiyspakkauksen mukana tulleet ja lisäksi sain käytettyjä äidiltäni, ne oli käteviä joka jutussa, paitsi vaippoina en käyttänyt, nuorimmaisten, kaksoset, en käyttänyt harsoja ollenkaan, eivät puklanneet kovin paljon, ja käytin sitten talouspaperia ja tavallista pyyhettä. Esikoisen aikoina en käyttänyt talouspaperia muutenkaan, mun mielestä se oli ihan turhaa rahantuhlausta.

Vierailija

Harsoja ei voi olla liikaa. Meillä ne on jakautunut hyvin pitkin taloa, vaikka viimeinen vaipatettava ei ole tarvinnut niitä neljään vuoteen, ne ovat silti meillä päivittäisessä käytössä. Niitä on keittiössä pyyhkeenä ja leivinliinana. Eteisessä koiran tassupyyhkeenä ja polkupyörien penkkien kuivaukseen. Lattiarätteinä. Rikkinäiset autotallissa öljyrätteinä. Mitä vanhempia, sitä parempi imukyky.

Meillä oli äitiyspakkauksen harsot, Ikean harsoja, sitten jotain lahjaksi saatuja kuvioharsoja, itse ommeltuja metritavarasta. Ikeat ja kuvioharsot on keittiössä ja muut eli valkoiset on sitten niitä siivousrättejä.

Vierailija

Meillä oli pukluharsoina 6kpl kuvioharsoja ja 5kpl äitiyspakkauksessa olleita harsoja. Käyttönä oli puklu/imetysharsona olo ja vaunuissa ja pinnasängyssä "tyynyliinana" olo. Hyvin riitti tuo määrä kohtalaisesti/vähän puklaavalle vauvalle, kun 60 asteen pyykit pestiin joka toinen päivä (kokemusta kahdesta vauvasta).

Vierailija

NameItistä saa 8kpl 14,95e. Kivoja värejä ja kuoseja. Meilä on nyt ehkä 15 harsoa, puklausta verte. Äidin ja anopin kuona vielä lisää jos omat unohtuu.

Vierailija

Meillä taisi olla n. 15 harsoa, käytettiin vaipan vaihdossa kuivaamiseen ja sit puklurätteinä. Vauva puklaili aika vähän, joten hyvin riitti, ekan puolen vuoden jälkeen puklurätit jäi turhiksi. Name it myi ainakin viime vuonna jotain kuuden harson pakkauksia n. kympin hintaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat