Vierailija

Olen tehnyt vain liivatekakkuja, joten kaipailisin kokemuksia ilman liivatetta tehdyistä. Minkälainen on liivatteeton kakku leikata? Entä koostumus?

Käyn itseni kanssa taistelua siitä teenkö tutun ja turvallisen liivatekakun vai en :D

Kommentit (2)

Vierailija

Olen kokeillut hyytelösokerilla ja vaikka millä korvikkeilla. Suosittelen lämpimästi perinteistä liivatetta, mikäön lopputulos ei ole vastaava :)

Vierailija

Joskus tein uunissa juustokakun, ilman liivatetta.. Oli tosi hyvää. Koostumus hmmm ei niin HYLLYVÄ kun liivatteella, mutta hyvä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat