Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Esikoisen kanssa nännit olivat aluksi rohtuneet ja kipeät. Tapahtuuko sama toisenkin vauvan kanssa? Vai ovatko nännit jo tottuneet touhuun. Jaetaanko tyksissä edelleen niitä nännirasvanäytteitä? Muistan yhden sellaisen näytteen riittäneen ja ostin turhaan kokonaisen tuubin kun rinnat tottuivatkin imetykseen eikä tarvinnut enää rasvailla. Heitin sen tuubin vanhentuneena pois, ei varmaan kannata uutta ostaa valmiiksi varalle nyt kun synnytän tuon toisen? Toisaalta jos nännit kipeytyvätkin niin sitten olisi rasvaa valmiina.

Kommentit (5)

Vierailija

Joo, mulla ainakin sattui ja meni rikki, mutta vaan ihan hetkeksi. Sain sieltä sen vihreän (oliskohan liberon) hoitolaukun, jossai oli kaikkea, oli nännivoidetta myös. Kesällä siis, joten luultavasti vieläkin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Toisen lapsen syntyessä edellisen imetyksen loppumisesta oli 8 kk. Esikoisen kanssa sattui aluksi kovasti. Oli siis iloinen yllätys, kun toisen kanssa ei sattunutkaan, mitä nyt maidonnousu betonitisseineen tietysti. Maidonnousu oli helpompi fiksata toisen kanssa, kun vauva hoiti homman syömällä. Esikoisen kanssa ei vain pystynyt pitämään vauvaa rinnalla niin paljon, kuin tilanne olisi vaatinut.

Vierailija

Mulla on aina sattunut, keskimmäisen kohdalla eniten. Hänellä oli todella tiukka imuote, joten kyllä kului useampia viikkoja ennen kuin lakkasi sattumasta. 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat