Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitäköhän nykyinen isännöitsijä ajattelee yhtiökokouksessa kun/jos tällaisen asian ottaa esille? Itse istun hallituksessa. 

Kommentit (8)

Vierailija

Miksi pohdit kilpailuttamista? Jos on aihetta, niin kannattaa kilpailuttaa. Onhan se taloyhtiön etu. Ja hallitus on monesta vastuussa. Ajattelee nykyinen isännöitsijä sitten mitä ajattelee, ei hän muuta voi tehdä kuin skarpata työssään.

Vierailija

Nykyinen isännöitsijä on vätys, eikä saa asioita hoidettua. Kolmeen vuoteen ei ole erästä tietoa muutettua. Muitakin asioita on, tämä ei suinkaan ainoa esimerkki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tarkkana sitten vaan kilpailutuksessa; että ette anna halvan kuukausiveloituksen hämätä, vaan katsotte tarkasti mikä kaikki on erillisveloitettavaa.

Työskentelen isännöintitoimistossa, ja välilllä ei voi kuin ihmetellä sitä sikailun määrää, kun tulee uusi yhtiö, ja rupeaa selaamaan heidän edellisten vuosien papereitaan, ja sitä hallintokulujen yms määrää, kun ihan kaikki mahdollinen alkaen pöytäkirjan teosta onkin ollut sopimukseen kuulumatonta. 

Vierailija

Ei isännöitsijätoimiston kilpailuttaminen ole yhtiökokousasia varsinkaan jos aloitteellinen henkilö istuu kerran hallituksessa. Isännöinnin ja huoltotoimien järjestäminen kuuluu hallituksen toimivaltaan ja hallitus voi keskenään tehdä kilpailutuspäätöksen ja kilpailutuksen.

Jos joku osakkaista joka ei istu hallituksesta,  haluaa kilpailutusta siitä voidaan keskustella ts aloite voi tulla yhtiökokouksen kautta mutta se ei ole välttämätöntä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Mihin voi valittaa, ellei isännöitsijä hoida hommiaan ja hallitus ei välitä?

Hallitukselle. Jos hallitus ei toimi, niin se voidaan vaihtaa yhtiökokouksessa eli jos olet sitä mieltä, että hallituksessa on väärät henkilöt, niin sitten asetut itse ehdolle seuraavassa yhtiökokouksessa ja laitat asiat kuntoon. Jos isännöitsijä ei hoida hommiaan, niin hallitus voi vaihtaa isännöitsijän. 

Vierailija

Hallitus päättää isännöitsijän vaihtamisesta, joten siitä ei ole pakko keskustella yhtiökokouksessa. Jos et kuulu itse hallitukseen, niin voit jutella asiasta hallituksen pj:n kanssa. Hänen tehtävänsä on huolehtia siitä, että isännöinti on hoidettu kunnolla. Hallitus voi päättää omassa kokouksessaan kilpailuttaa isännöinnin ja valita uuden isännöitsijän. 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat