Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
mietteliäs

Huomenta vaan!
Onko tietoa voiko asuntolainaa saada jos 2 hakijaa joista toisella luottotiedoissa häiriömerkintä johon merkitty erikseen "maksettu v.2013"? Takaajat olisi, työpaikat sekä omaa rahaa . 30 000e. Meillä 3 lasta talossa ja nykyisen asunnon vuokra 1300e/kk ja ihan hyvin pärjätty.. mitä mieltä olette? Luottotiedot palautuvat 2017.

Kommentit (5)

Vierailija

Jaa-a,
otapa yhteyttä ensin omaan pankkiisi ja kysy rohkeasti. Luulisin, että voisi onnistuakin. Nythän olisi myös hyvä hetki ostaa ensiasunto, koska hinnat ovat alhaalla =)

Vierailija4141

Riippuu lainan koosta. Ja hyväähän on, että toisella on luottarit kunnossa. Luulisin, että onnistuu.

Itse sain ilman luottotietoja (vastaava tilanne, velka maksettu) asuntolainan ja vielä ihan normaalilla marginaalilla. Syynä oli varmaan iso omarahoitusosuus. Asunto maksoi melkein 300 000 ja lainaa tarvin 70 000. Siksi kai katsoivat, että luottareista huolimatta laina on matalariskinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Niin, mitään kovin kallista kohdetta pankki tuskin lähtee rahoittamaan tuossa tilanteessa, mutta luulisin ns. järkevän kokoisen lainan onnistuvankin.

ijodsq

voihan sitä aina kysyä jos tosiaan haluatte juuri nyt ostaa. jos eivät myönnä lainaa niin joko toiseen pankkiin kysymään tai säästätte 2 v. lisää ja kysytte uudestaan vasta kun merkintä on varmasti kadonnut.

Vierailija

Jos ette saa omasta pankistanne niin kilpailuta kaikki ja jos ei vieläkään irtoa niin täytyy odottaa 2017 saakka ja sitten hakea laina. Ja vaihtaa se pankki samalla. Takaisinmaksuvakuutusta varmaan tarjoavat myös.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat