30+ mies

Tai sanotaan, jos on seurustellut, niin vaikka yhden kerran ja max pari vuotta.

Toisaalta ei saisi olla myöskään sellainen, joka harrastaa paljon yhden yön suhteita tai panosuhteita.

Haussa ei ole siis neitsyt (vaikkei se mikään estekään ole). Pakko todeta tämä tähän väliin, kun tiedän millaisia vastauksia naisilta tulee.

Haussa on vain nainen, jonka kanssa parisuhteessa voisi olla jossain määrin tasavertainen asetelma. En usko, että voin saada hyvää parisuhdetta, jos nainen on ollut jonkun miehen kanssa vuosikaudet, tai toisaalta ollut jatkuvasti uusissa suhdevirityksissä. Haen naisesta jossain määrin samanlaista kokemusmaailmaa kuin minulla, joka erinäisistä syistä olen ollut vain muutamassa, noin vuoden pituisessa suhteessa elämäni aikana. En ala syitä avaamaan, kaikkien ihmisten elämä ei vain mene suorinta raidetta joka paikkaan.

Tiedän, että tähän tulee naisia myös kertomaan kuinka epäromanttista tällaisten määrittely on. Oma näkökantani on kuitenkin erilainen, juuri sisäinen romantikkoni ajaa etsimään naista, jonka kanssa olisi riittävän samanlainen kokemusmaailma.

Niin että mistähän voisin sellaisen naisen löytää? Missä tutustua? Kertokaa jos tiedätte jonkun kuvaukseen sopivan naisen, että missä tällaiseen voisi tutustua?

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Ei seurustelukokemusta ja muutaman kerran n. vuoden suhde eivät kyllä ole kovin tasavertaiset lähtökohdat. Ja lisäänpä vielä, että mielestäni kannattaisi keskittyä olennaisimpiin asioihin. On ihan ymmärrettävää toivoa samanlaista kokemusmaailmaa, mutta kannattaa olla varovainen viritellessään tommosia keinotekoisia rimoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

odottelet niitä robotteja jotka vapauttavat sinutkin. kyllä niiden tekoäly sitten kehittyyy

tämä oli trollina kirjoitettu!

Vierailija

Tuurilla löydät, jos löydät. Itse osun ikähaarukan keskivaiheille ja olen ollut vain yhdessä lähes kymmenen vuoden suhteessa. Suoraan sanoen putoat minun silmissäni samaan kategoriaan niiden kanssa, joilla on "jatkuvasti viritelmiä". Tai oikeastaan olet pahempi. Henkilö jolla on jatkuvasti viritelmiä ei välttämättä edes halua vakavaa suhdetta, tietää sen ja elää sen mukaan. Monta semi-pitkää suhdetta taas herättää epäilyksen, että halua pysyvään suhteeseen kyllä on, mutta siinä ei jostain syystä onnistu. Tämä on tietysti typerää yleistämistä ja ennakkoluuloa ihan niin kun omatkin vaatimuksesi. Ehkä kannattaisi vain tutustua oman oloisiin ihmisiin ja jättää spekuloinnit menneisyydestä pois valintaperusteista kokonaan. Et varmaan itsekään haluaisi tulla tuomituksi omien epäonnistuneiden suhteidesi takia?

Vierailija

Ehkä sun pitäisi miettiä, missä kaikki syrjäytyneet naiset on?
Itse veikkaisin että kotona sängynpohjalla tms..
 

Jos sulla on jotain erityisiä kiinnostuksen kohteita, niistä kannattaisi aloittaa.

Laita vaikka rehellinen seuranhakuilmoitus X-aiheiselle foorumille.

tutkija

Kyllä aika kiven alla ovat tuollaiset tyttöset tuossa ikähaarukassa. Suurin osa tuntuu olevan loppuun poljettuja.

Täytyy sanoa että minä ajattelen samalla tavalla kuin AP. On vaa helpompi rakastaa "viattomampaa" naista kuin naista jossa on käyny useampi mies. Ja tiedoksi naisille näin ajattelee suuri osa miehistä.

Vierailija

Onnea vaan, ehkä en itsekään jaksaisi aloittelijaa kun takana 15 vuoden suhde. Mutta varo, ettet jää kokonaan yksin vaatimuksinesi.

Vierailija

Etsi naista, jonka kanssa sinulla synkkaa, ei tuo kuulosta oikein hyvältä lähtökohdalta. Vähän seurustelleita naisia on kyllä pilvin pimein, mutta tuskin ovat niitä tälläytyneitä kanasia minimekoissa. Oletko itse minkä ikäinen? Onko sulla muilta osin vaatimustaso järjellinen suhteessa ittees?

Vierailija

No mä olen 32-vuotias nainen joka ei ole koskaan seurustellut. Yhdenyön suhteita takana ehkä noin 6kpl. Mutta tuskin mä sua kiinnostaisin, koska en ole kaunis. Lisäksi olen kaiketi omituinen/hankala ihminen, koska tulen tosi harvojen ihmisten kanssa toimeen. Edelleen haaveilen parisuhteesta, vaikka siihen päätyminen onkin kohdallani hyvin epätodennäköistä. Lähinnä senkin takia kun käyn niin harvoin missään. T. kotihiirulainen

Vierailija

Sovin kuvaukseesi näin musta valkoisesti (oikeassa elämässä saattaa sitten olla eri tilanne). Parisuhteessa en ole vielä ollut, kun muutun erittäin ujoksi niiden miesten seurassa, mistä olen kiinnostunut + ei kiinnosta liitto, jossa ei ole kemiaa.

Olen kokeillut nettideittailua muutaman kerran, mutta kaikilla tapaamillani miehillä tuntuu olevan aika epärealistiset odotukset, vaikka kuvailevat olevan hyvin maaläheisiä. En tiedä sitten, oliko vika siinä, että lähdin liian nopeasti treffeille muutaman viestin jälkeen. Kemiaa on tai sitten ei, enkä halunnut istua kuukausitolkulla kirjoittelemassa.

Olen alkanut laajentaa tuttavapiiriä ja aloittanut pari uutta harrastusta. :) Ehkäpä törmäämme jossain.

T. n26 pk-seudulta (parhaiten löydät minut kotoosta, ruokakaupasta tai seisoskelemassa bussipysäkillä)

Vierailija

Jos haet tuonikäistä ihmistä tuollaisella seurusteluhistorialla, niin hän on todennäköisesti oppinut elämään omillaan. Teidän pitäisi olla luonteiltanne hyvin yhteensopivat, että saisitte suhteen/yhteiselon toimimaan ja sinun pitäisi osata antaa hänelle tarpeeksi omaa tilaa. En ole varma, onko sinulla kuitenkaan haussa naista, joka on tottunut hoitamaan itse omat asiansa ja elämään omaan tyyliinsä, vaan havitteletko enemmän sellaista mieheen turvautuvaa hentoa kukkasta.

Minäkin neuvon keskittymään vähemmän seurusteluhistoriaan ja enemmän luonteenpiirteisiin.

Vierailija

Täytän kriteerisi, paitsi se ensimmäinen suhde on juuri meneillään. Minulla on taustalla epäonnea, joka on pakottanut jäämään kotiin silloin kun olisi voinut lähteä tutustumaan uusiin ihmisiin. Lisäksi luonteeni takia, johon kuuluu introverttiys mutta muitakin poikkeavia ominaisuuksia, olen yleensä sosiaalisesti vähän sivullinen.

Tekstisi perusteella en usko että meillä olisi yhteistä kokemusmaailmaa, koska määrittelet asian niinkin triviaalisti kuin seurusteluhistorian kautta.

Vierailija

Mä tiedän yhden. Asuu lapsuuden kodissaan pienessä maalaiskylässä, hoitaa kissojaan ja työskentelee kirkonkylän postikonttorissa. Aika legendaarista vanhapiika-ainesta.

Ollaan oltu ala-asteella yhdessä. Mukava nainen. Hiljainen ja ujo. Ei juo, ei biletä. Varmaan kohtalaisen varakas, koska on nyt 34v ja työskennellyt 15- vuotiaasta lähtien ja asuu tosiaan kotonaan eli vuokra ym. menoja ei ole.

Vierailija

Jaa-a, et ap. kuulosta mielenkiintoiselta ihmiseltä vaan ahtaalta ja kapea katseiselta. Sinulta voi mennä mielenkiintoisia tilaisuuksia ohi. Itse olen parisuhteessa ollut jo vuosia. Ja meidän tarina on aika merkillinen.

Vierailija

Minä vastaan ap:n kuvausta aika hyvin. Olen tuon ikähaarukan yläpäästä ja takana kaksi alle vuoden mittaista suhdetta. Veikkaanpa vaan, ettei meillä ap:n kanssa tätä kokemushistoriaa lukuunottamatta muuta yhteistä kyllä ole.

Minuun voi törmätä kotona, töissä, kamppailulajiharjoituksissa tai pubissa itseäni sivistämässä.

Kisuli

Eikö se vaan olisi eduksi, että edes toinen teistä olisi ollut pitkässä/vakavassa parisuhteessa. Voin kokemuksesta sanoa, että omassa kaveriporukassani ei ole toiminut se, että kaksi kokematonta (seurustelussa) muuttavat yhteen. Kumpikaan ei ymmärrä kuinka paljon itse on joustettava ja annettava periksi, jotta suhteen saa toimimaan. Ja mikä toi otsikko on??? Itse kirjoitat olleesi muutamassa vuoden mittaisessa parisuhteessa, miksi tyttöystävä ei olisi saanut...? Mitäpä jos tapaat huomenna elämäsi naisen, jonka menneisyydessä on vaikkapa viisi vakavaa suhdetta... Heivaatko ja etsitkö uuden... tolla sun logiikalla luulisin, että tekisit niin jolloin itse olisit jatkuvissa uusissa suhdeviritelmissä... Ja mielestäni kukaan ei voi sanoa, mistä sulle löytyy noilla kriteereillä naista. liity netin treffi-palstoille ja kirjoita profiiliin noi sun kriteerit.. Tosin voi olla, että kovin montaa sieltä ei löydy... Toki voisithan vaikka alkaa käymään kirkossa, jos sieltä löytyisi joku neito, joka ei kannata esiaviollista seksiä :DD

Vierailija

Ymmärrän sinua hyvin, itse en voisi lapsettomana naisena seurustella sellaisen miehen kanssa, jolla on lapsia. Vielä menettelisi, jos kyseessä olisi vahinko, johon mies ei haluaisi pitää yhteyttä, mutta olisi kamalaa rakastaa miestä, jolle minä olisin seuraa paremman puutteessa, nainen, jonka henki olisi miehelle vähempiarvoinen kuin exän geenejä kantavien lasten.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat