Vihaan mun työtä. Pomo on pikkinilkki ääliö.

Vierailija

Vihaan sitä kun asiat tehdään päin helvettiä, kun pomo luulee osaavansa vaikkei osaa yhtään. Kaikki alaiset ollaan oman alamme ammattilaisia, pomo taas ihan muun alan ihmisiä. Mutta kun hällä sattuu olemaan munat, niin tottakai pomoksi. Sitten luulee osaavansa meidän työt ja käskee tehdä ne huonosti. Eikä usko kun sanotaan, vaan vänkkää ja vääntää, että hyvin menee. Vihaan nykyään työtäni, mietin mikä järki edes olla töissä kun ei voi tehdä työtä kunnolla. Sama olisi ottaa pystymetsästä repäistyjä tyyppejä tätä tekemään, sopeutuisivat paremmin tekemään paskaa paskan pomon johdolla.

Kommentit (7)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Millä alalla olet?


Markkinointia teen työkseni. Tätähän katos osaa parhaiten - ei tietenkään 10-15 vuotta tätä duunia työkseen tehneet - vaan ponteva nousukas joka on käynyt täydennyskurssin. ap

Vierailija

Pomosi voi olla ääliö mutta mitäs te työntekijät sitten olette.

" Eikä usko kun sanotaan, vaan vänkää ja vääntää  jne".  Teissä työntekijöissä ei ole tarvittavaa kypsyyttä ja olettekin vähintään samalla tasolla kuin pomonne. Pomolla on sentään toimenkuvana johtaa toimintaa mutta teillä ei ole. Kypsymättömyyttänne olette ajaneet tilanteen törmäyskurssille. Vaikea nähdä että ideanne olisivat parempia vaan teitä ajaa enemmänkin eteenpäin oikeassolon tyydytys ja siitä juuri kumpuaa tuo typerä väittelyhalu.

On niin monta kertaa nähty että tuloksia saa parhaiten siten ettei lähde väittelemään vaan vain sanoo kerran korkeintaa pari oman mielipiteensä ja antaa sitten asian olla, näin sille vastapuolelle jää mahdollisuus joustaa omasta kannastaan.

.....joo mutta antaa olla...

Vierailija

Voi kyllä tässä on omaa asennetta ja mielipiteitä arvioitu. Mutta kun homma menee niin, että meidän vuosien kokemusta ei pidetä minään, meidän näkemyksiä ei pidetä minään, meidän hyviä toimintatapoja ei pidetä minään. Pomo on kuin norsu posliinikaupassa, teutaroi, talloo ja sitten tyytyväisenä myhäilee, kun sai yhden kupin säilymään ehjänä. Ja sanoo meille, että tämä on hyvä tyyli, hyvin meni. ap

Vierailija

Jos  mahdollista niin nyökytelkää pomollenne ja sitten kuitenkin teete kuten parhaaksi näette. Firman etu kai kuitenkin on tärkeintä.

Vierailija

Jo oli aikakin jonkun pöllyttää vanhoja luutuneita asenteita. Kaikki alat uudistuvat. Nyt puhaltavat aivan eri tuulet kuin 15 vuotta sitten. Firmat, joissa kaikki tehdään niin kuin aina ennenkin, ovat jo saattohoidossa. Jonkun pitää nähdä tulevaisuuteenkin.

Tämä ajatus syntyi täällä esitetyn keskustelun pohjalta. Totuushan voi sitten olla mitä vain.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat